Rahoitus

- joka sopii kaikille

Voimme tarjota tarpeisiin mukautettuja rahoitusratkaisuja, kun haluatte sijoittaa klinikkaanne. Nykyään panostetaan työympäristöön, ja klinikalle asetetaan korkeita vaatimuksia, joihin oikea laitteisto vastaa. Ei ole väliä, onko investointi suuri vai pieni, laadimme sinulle sopivan ratkaisun.

Valitse itse, miten maksat

Käteislasku

Vuokrasopimus

Happy-etuohjelma

Hammastekniset toimitukset

Anna tarpeittesi ohjata tältä rahoituksen on näytettävä

Soita meille numeroon 040 775 2665 tai täytä yhteydenottolomakkeemme, niin laadimme yhdessä juuri sinulle ja klinikallesi räätälöidyn ratkaisun.

Vuokraa laitteisto

Jos päätät vuokrata laitteiston tai pienlaitteita, laitteita ei tarvitse omistaa eikä pääomaa sitoa niihin. Sen tilalle tulee pieni, kiinteä ja verotuksessa vähennyskelpoinen kuukausimaksu. Riski on pieni, ja saat kustannuksesi tasapainoon ja hallintaan. Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi siitä, että joudut käyttämään vanhaa laitteistoa tai tekniikka ajaa ohitsesi, sillä laitteisto voidaan vaihtaa tai päivittää myöhemmin.

Rahoita jäljennösskannerisi Tilaamalla protetiikkaa

Kun tilaat digitaalista hammastekniikkaa Skandinavian johtavan digitaalisen hammasteknisen laboratorion Unident Labin kautta, saat markkinoiden johtavien valmistajien jäljennösskannerin veloituksetta. Kaikki sisältyy – skanneri, kuljetus, asennus, koulutus, lisenssimaksut, premium-tuki ja ilmainen lainalaite mahdollisen käyttöseisokin ajaksi.

Soita liiketoiminnan kehittäjillemme numeroon 040 775 2665, ja kerromme lisää.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.