Välinehuolto

Meiltä löydät pesukoneet, autoklaavit ja muut laitteet, jotka kuuluvat nykyaikaiseen välinehuoltoon. Tuotteiden valmistajat ovat suuria maailmanlaajuisia toimijoita, joka takaa tehokkaan ja luotettavan välinehuollon sekä korkean potilasturvallisuuden. Voitte keskittyä kliiniseen potilastyöhönne.

NSK iCare öljyämislaite

Ultraääni

Elmasonic S laitteita on saatavissa 16 eri koossa aina 0,5 litrasta 90 litraan. Mikroprosessoriohjattua ultraäänipuhdistustekniikka ja käyttäjäystävällinen LED-näyttö varmistavat erinomaisen toiminnan.

Lue liisä >

Lue lisää Sulje

Desinfioivat pesukoneet

Tethys täysautomaattiset pesukoneet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia välinehuoltoon. Malleja ovat T45, T60 ja D60. D60 mallissa on kuivaus kuumalla ilmalla (pakkokuivaus). Dokumentoi pesuprosessin sisäiseen muistiin.

Lue lisää ja lataa PDF >

Lue lisää Sulje

Millseal kuumasaumaajat

Pussittaa ja sulkee automaattisesti. Voidaan ohjelmoida kaksi eri pituutta pusseille.

Lataa esite >

Lue lisää Sulje

Rengöring och tillbehör

Alla tillbehör, såsom autoklavpåsar och rengöringsmedel till produkter i sterilen hittar du i vår webbshop.

Autoklaavit

B-luokan autoklaavi Castellinilta. Koot 17-28 litraa. Voidaan ajastaa käynnistys hoitotyön prosesseihin sopivaksi. C17Plus – C28Plus mallit demineralisoivat vesijohtoveden, jolloin steriiliä vettä ei tarvitse käyttää. Kustannustehokas tapa hoitaa välinehuollon sterilisointi.

Luo optimoitu työnkulku

On tärkeää, että välinehuollon työnkulku on hyvin harkittu -likaisia ja puhtaita välineitä ei saa sekoittaa. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan hygieniaturvallisuus, miellyttävä työympäristö ja hyvä tuottavuus klinikalle.

Autamme teitä ymmärtämään tarvittavat resurssit ja työnkulun optimoinnin. Voimme kuvata välinehuollon kokonaisuuden huoneen järjestyksen ja koon mukaan suunnittelun pohjaksi.

 

 

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.