Hammashoitoyksiköt

- Kaikille persoonallisuuksille

Mitä haluat hoitotuolistasi? Castellinin toimittaa Euroopan suurin hammashoitoyksiköiden valmistaja Cefla. Suuri osa tuotannosta kokoonpannaan käsin korkea laadun varmistamiseksi. Olitpa sitten erikoislääkäri tai hammaslääkäri, Castellinilla on sopiva tuoli sinulle. Tuoleja on saatavana usein väreinä ja geelipehmustettuna. Kaikki tekniset ominaisuudet voidaan lisätä yksilöllisen tarpeen mukaan.

Cefla - Laatua ja muotoilua Italiasta

Italia tunnetaan pizzasta, jalkapallosta, Colosseumista, matkailusta ja monesta muusta. Näiden lisäksi löydät myös Euroopan suurimman hammashoitoyksikön Bolognasta Pohjois-Italiasta, jossa tuotetaan jopa 8000 hammashoitoyksikköä vuodessa. Ceflan omistaa sen 1400 työntekijää. Jokaisella työntekijällä on yksi ääni, suurella sitoutumisella ja intohimolla he varmistavat, että yksiköt ovat aina korkealaatuisia. Tehty huolellisilla turvatesteillä ja räätälöidyllä suunnittelulla.

Autamme mielellämme ja annamme neuvoja Castellinin hammashoitoyksikön mukauttamiseksi täysin klinikkasi tarpeiden mukaisiksi.

Ota yhteyttä puhelimitse 020 177 2372, kun haluat tietää enemmän tuotteista tai käytä yhteydenottolomakettamme.

PUMA ELI R - Edullinen malli laadun tunteella

Hammaslääkäri voi mukauttaa Puma ELI R mallin vastaamaan klinikan tarpeita. Voit valita jalkaohjaimen, työvalot, hygieniajärjestelmät, tuolin värin ja muut lisävarusteet. Näin voit räätälöidä hoitoyksikön suorituskykyä eri ominaisuuksilla, joita on yleensä vain kalleimmissa malleissa.

 

PUMA ELI AMBIDEXTROUS

Ambidextrous malli on suunniteltu täydellisen sopivaksi vasen- / oikeakätiseen työskentelyyn. Hammaslääkäri ja hammashoitaja voivat sujuvasti työskennellä nelikätisesti. Työpisteiden paikanvaihto on nopea toimenpide. Sopii erityisesti klinikoille, joissa on hammashoitoyksiköllä on useita eri käyttäjiä.

Saat jonkin näistä veloituksetta:
• Memoryfoam
• Integroitu endo-toiminto

 

 

SKEMA 5 ja 6

Skema 5 malli on suunniteltu erityisesti oikojien tarpeiden mukaan. Skema 6 on malli suukirurgian ja juurihoitoa paljon päivittäisessä työssään tekeville hammaslääkäreille. Skema 6 mallissa on edistyksellinen käyttöä opastava ohjauspaneeli erilaisilla grafiikoilla. Hygieniajärjestelmät ovat sertifioitu, joka takaa korkean turvallisuustason.

Lue lisää Skema 5 >

Lue lisää Skema 6 >

SKEMA 8

Hoitoyksiköiden suunnannäyttäjä muille. Moderni, käyttöä opastava hammashoitoyksikkö, joka tukee toimenpiteiden onnistumista. Käyttöliittymästä voit valita vakioasetukset tai säätää kaiken juuri sinulle sopivaksi. Voit myös tallentaa ne muistiin seuraavaa käyttökertaa varten. Di.V.A-etähallinta näyttää hammashoitoyksikön käyttöasteet instrumenttitasolla, hygieniasyklit ja huollon tarpeen. Helppokäyttöinen, intuitiivinen käyttöliittymä eri toiminnoille.

 

Saat jonkin näistä veloituksetta:

• Memoryfoam-verhoilu
• Integroitu kirurgiatoiminto
• Integroitu endo-toiminto

 

 

Finndent - Made in Finland

Kotimainen valmistaja on tuonut markkinoille uudet Q-sarjan tuotteet. Kosketusnäyttöpaneeli on graafisella käyttöliittymällä. Kattokiinnitys vaihtoehtoisena asennustapana tarkoittaa, että lattioita ei tarvitse aukaista putkitöiden takia. Säästää valtavasti kustannuksia. Ulottuva varsisto mahdollistaa laajan työalueen.

Voit kysyä tästä:

Katso video Puma Eli Ambidextrous

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.