Laitteet klinikalla

Anna meidän olla mukana kun on aika vaihtaa hammasyksikkö, välinehuolto tai klinikan tekninen tila. Toimitamme hammasklinikalle kaiken mitä tarvitset. Meillä saat myös materiaalit, instrumentit, tarveaineet, kalusteet, imu- ja paineilmajärjestelmät jne. kaikki johtavilta tuotemerkeiltä.

Meidän hoitoyksikkömallit:

PUMA ELI R

-Edullinen malli laadun tunteella

Hammaslääkäri voi mukauttaa Puma ELI R mallin vastaamaan klinikan tarpeita. Voit valita jalkaohjaimen, työvalot, hygieniajärjestelmät, tuolin värin ja muut lisävarusteet. Näin voit räätälöidä hoitoyksikön suorituskykyä eri ominaisuuksilla, joita on yleensä vain kalleimmissa malleissa.

Lue lisää Sulje

PUMA ELI AMBIDEXTROUS

Ambidextrous malli on suunniteltu täydellisen sopivaksi vasen- / oikeakätiseen työskentelyyn. Hammaslääkäri ja hammashoitaja voivat sujuvasti työskennellä nelikätisesti. Työpisteiden paikanvaihto on nopea toimenpide. Sopii erityisesti klinikoille, joissa on hammashoitoyksiköllä on useita eri käyttäjiä.

Lue lisää Sulje

SKEMA 5 ja 6

Skema 5 malli on suunniteltu erityisesti oikojien tarpeiden mukaan. Skema 6 on malli suukirurgian ja juurihoitoa paljon päivittäisessä työssään tekeville hammaslääkäreille. Skema 6 mallissa on edistyksellinen käyttöä opastava ohjauspaneeli erilaisilla grafiikoilla. Hygieniajärjestelmät ovat sertifioitu, joka takaa korkean turvallisuustason.

Lue lisää Sulje

SKEMA 8

Hoitoyksiköiden suunnannäyttäjä muille. Moderni, käyttöä opastava hammashoitoyksikkö, joka tukee toimenpiteiden onnistumista. Käyttöliittymästä voit valita vakioasetukset tai säätää kaiken juuri sinulle sopivaksi. Voit myös tallentaa ne muistiin seuraavaa käyttökertaa varten. Di.V.A-etähallinta näyttää hammashoitoyksikön käyttöasteet instrumenttitasolla, hygieniasyklit ja huollon tarpeen. Helppokäyttöinen, intuitiivinen käyttöliittymä eri toiminnoille.

Lue lisää Sulje

Fiini kotimaiset kalusteet

Fiini kotimaiset kalusteet sopivat kaikille klinikoille. Korkeapainelaminaatista tehdyt kaapistot räätälöidään jokaiseen huoneeseen mittojen mukaan. Ergonomiaa lisää sähköinen nostin, jolla kaapistoa voi nostaa ja laskea juuri oikealle työkorkeudelle. Ota yhteyttä puhelimitse 020 177 2372, kun haluat tietää enemmän tuotteista tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Rakenna uudelleen, laajenna tai perusta uusi klinikka

Autamme toteuttamaan unelmiesi klinikan! Jos sinulla on idea, meillä on työkalut. Autamme sinua suunnittelussa, sisustuksessa, piirustuksissa, laitteissa, rahoituksessa aina lopputulokseen asti.

Kun tekninen tila toimii koko klinikka rullaa

Hyvin toimiva konehuone on välttämätöntä klinikalla. Ilman toimivia laitteita ja niiden teknistä tukea toiminta pysähtyy nopeasti. Meillä on tarjota paineilmalaitteet, imumoottorit amalgaamierottimilla ja paljon muuta Cattanilta, markkinoiden johtavalta tuotemerkiltä.

Ota yhteyttä puhelimitse 020 177 2372, kun haluat tietää enemmän tuotteista.

NSK iCare öljyämislaite

Reilua huoltoa - klinikan turvallista ja varmaa toimintaa varten

Kanssamme voit tuntea olosi turvalliseksi helposti saatavilla olevan tuen avulla. Huoltoteknikoillamme on monen vuoden kokemus hammasklinikan erityisvaatimuksista. Saat helposti palvelua ja tukea meiltä, tunnemme alan ja tuotteet parhaiten. Voit olla varma, että kaikki toimii kuten pitää.

Voit tehdä kanssamme reilun palvelun sopimuksen ja vältyt odottamattomilta kustannuksilta.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.