Wand- miellyttävä puudutus!

Neljä kymmenestä kokee hammaslääkärille menon epämiellyttävänä. Yleensä tämä johtuu siitä, että pelko tai huoli yhdistetään perinteiseen puudutusruiskuun.

Pidätkö puudutusruiskua epämiellyttävänä hammaslääkärikäynnilläsi? Siinä tapauksessa Wand voisi olla hyvä ratkaisu sinulle.

 

Wand kaikenikäisille

Minkä ikäisille Wand puudutus sopii?

Vastaus on että kaikenikäisille. Se sopii kaikille, jotka haluavat mahdollisimman kivuttoman ja miellyttävän toimenpiteen ja välttyä perinteiseltä puudutukselta.

Näin se toimii

Wandin käsikappale hyvin ohuella kanyylilla näyttää kynältä, joka injektoi puudutusaineen hyvin matalalla paineella. Tämän vuoksi puudutus on useimmissa tapauksissa miellyttävämpi, mikä on myös tieteellisesti todistettu. Wandilla puudutuksen voi laittaa paikallisemmin sen hampaan ympärille, jolle ollaan tekemässä toimenpide. Näin vältyt puuduttavalta tunteelta poskessa ja kielessä.

Puuduttaminen Wandilla tarkoittaa:

• Uutta tekniikkaa puudutekynällä- ei perinteisellä puudutusruiskulla.
• Paikallisempaa puudutusta- puuduttaa yhden hampaan kerralla.
• Ei puutuneisuutta huulissa, kielessä ja poskissa.
• Miellyttävää tietokoneohjattua injektiota.
• Nopeampaa toimenpidettä pienemmällä pistosmäärällä

Yli 1500 vastaanottoa Skandinaviassa puuduttaa jo Wandilla. Puudutusta käytetään myös monissa hammaslääketieteellisissä korkeakouluissa ja myös lasten hammashoidossa suhtaudutaan myönteisesti Wandin injektiotekniikkaan.

Älä anna puudutuksen pysäyttää sinua

Harkitsetko treenien perumista, koska sinulla on varattuna aika hammaslääkärille ennen sitä ja siihen kuuluu puuduttamista?

Älä tee sitä, vaan kysy Wandista hammaslääkäriltäsi! Voit saada puudutuksen, joka häviää nopeammin, eikä koko suu tunnu puutuneelta. Voit urheilla, puhua ja juoda juomapullostasi tavalliseen tapaan.

Näin sanovat potilaat jotka ovat kokeilleet Wandia

”- Nyt olen saanut kaksi kertaa puudutuksen Wandilla juurihoidon yhteydessä. Rakastan uutta hammaslääkäriäni! Yleensä en pelkää kipua tai puudutuspiikkejä mutta olen pian kahden vuoden ajan kärsinyt virheellisesti hoidetusta hampaasta, joka on ollut kipeä, mutta en vain ole halunnut että sille tehdään mitään, sillä en kestä tavallista puudutusta. Kun tulin ensiapuun uudelle hammaslääkärilleni ja sain puudutteen Wandilla, ei tehtävä juurihoito enää tuntunutkaan niin pahalta asialta. Kolme lastani tulevat käymään vain hammaslääkärillä, joka käyttää Wandia. Eikä riitä että sellainen on, vaan sitä pitää myös käyttää!!! Olen lumoutunut😉”

Madeleine

 

”- Meni aivan loistavasti. Yleensä piikki tuntuu, mutta nyt ei tuntunut miltään.”

Christer

 

"- Fantastista, en tuntenut mitään! Olen varttunut 60-luvulla ja kokenut kaikenlaista ruiskuihin ja puudutuksiin liittyen, mutta tämä on uskomattoman kätevää.”

Anneli

Oletko hammaslääkäri ja käytät Wandia?

Haluatko näkyä alla olevalla listalla muiden hammaslääkäreiden joukossa? Anna yhteystietosi niin lisäämme vastaanottosi listaan.

Täältä voit nähdä hammaslääkärit jotka käyttävät Wandia

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.