Puudutus/Wand

Wandilla saavutat toimintasi tärkeimmät tavoitteet – tyytyväiset potilaat. Wandilla vältetään puutumisen tunne huulissa, kielessä ja poskissa. Yli 1 500 klinikkaa Skandinaviassa puuduttaa jo Wandilla, ja puudutusta käytetään myös hammaslääkärikoulutuksessa Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Oslossa, Aarhusissa, Uumajassa ja Bergenissä.

Voidaankin kysyä, kuka pitää Wandista enemmän – hammashoitohenkilöstö vai potilaat?

Oletko potilas? Täältä löydät kivutonta Wand-puudutusta käyttävät hammaslääkärit:

Wand-yksikkö_anestesia

Wand-yksikkö

Wandilla voit puuduttaa yhden hampaan kerrallaan ligamenttia vahingoittamatta. Vältä alaleukaluun sulku ja tee bilateraalinen hoito yhdellä istunnolla kahden sijaan. Wand STA:n tietokoneohjattu ääni kertoo mm. milloin paine on oikea hammasalueella ja puudutus vaikuttaa täysin.

Lue lisää Sulje

Käsikappaleet

Wand STA:n käsikappaleet. Liitettynä kanyyliin 27G 1 1/4, 30G 1, 30G 1/2 tai ilman liitäntää – mukautettuna käyttöön yhdessä valinnaisten kanyylien kanssa. Kevyt käsikappale voidaan myös taivuttaa paremmin sopivaksi. 50 kpl/pakkaus.

Lue lisää Sulje

Turvakäsikappale

Wand-turvakäsikappaleessa, joka on mukautettu Wand STA:lle, on erityisesti kehitetty kanyylihylsy, joka minimoi tarpeettomien neulan pistojen ja tahattomien vaurioiden riskin. Wand-turvakäsikappale suojaa sinua kontaminoidulta kanyyliltä.

Lue lisää Sulje

Kanyylit

Kanyylit, joissa on luer-lukitus, Wand-käsikappaleeseen. Saatavana 3 eri kokoa: 27G 1 1/2, 27G 1/2, 30G 1/2. 100 kpl/pakkaus.

Kirjoita kysymyksesi Wandista täältä:

PDL-injektio

Yhden hampaan puudutus ylä-/alaleuassa. Haluttu hammas ja siihen rajoittuva luukudos, molemmat papillat, servikaalinen pehmytkudos kielenalaisesti/palatinaalisesti ja bukkaalisesti.

Lue lisää Sulje

P-ASA-injektio

Yläleuan etuhampaan puudutus. 1–3:sta 2–3:een ja siihen rajoittuvaan luukudokseen, pehmytkudos palatinaalisesti ja keskeinen pehmytkudos bukkaalisesti.

Lue lisää Sulje

AMSA-injektio

Yläleuan välihampaan puudutus. Keskietuhampaasta toiseen premolaariin ja siihen rajoittuvaan luukudokseen, pehmytkudos palatinaalisesti ja keskeinen pehmytkudos bukkaalisesti.

Lue lisää Sulje

Bukkaalinen infiltraatio

"Kiitos, Unident - I love your Wand"

"Olen nyt saanut kahdesti puudutuksen Wandilla juuritäytön yhteydessä. Rakastan hammaslääkäriäni! En normaalisti pelkää kipua tai ruiskuja, mutta olen elänyt pian 2 vuotta väärin hoidetun kivuliaan hampaan kanssa enkä halunnut sille enää tehtävän mitään siksi, etten yksinkertaisesti kestä tavallista puudutusruiskua. Kun tulin päivystykseen uudelle hammaslääkärille ja sain Wand-puudutuksen, juuritäyttö oli helppo juttu. Kolme lastani lähtevät vain hammaslääkärille, joka käyttää Wandia. Ei riitä, että hänellä on sellainen, sitä on myös käytettävä! Olen onnessani! ;-)”

Madeleine Hellsten, Tukholma

Tieteellisiä artikkeleita ja tutkimukset

Wandista on julkaistu yli 50 tieteellistä artikkelia ja 15 tutkimusta tieteellisesti vertaisarvioiduissa julkaisuissa. Lisäksi se on mukana yhdeksässä satunnaistetussa kaksoissokkotutkimuksessa. Myös yksi ruotsalainen tutkimus on osoittanut Wandin edut.

Näin asennat Wandin

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.