Kirurgia

Panostamme Unidentissä kirurgian laatutuotteisiin, Biomet 3in implantteihin, Acteon Satelecin piezo- ja ultraäänikirurgiaan, Kohlerin kirurgisiin instrumentteihin ja Johnson & Johnsonin ompeleihin. Lisäksi meillä on laaja valikoima kirurgisia kertakäyttötuotteita mm. Mölnlyckeltä.

Kirurgiatuotteet ja -kampanjat

Piezotome Cube

Ultraäänikirurgian kompakti ja tehokas yksikkö. Instrumentin elektronista amplitudia ja taajuutta säädetään ja valvotaan automaattisesti Acteonin uudella, maailman johtavalla, tekniikalla. Etuna on jatkuva suuri (jopa kolminkertainen) teho, joka on vain koettava. Tekniikan ansiosta instrumentti tekee työn, et sinä. Se tekee niin tarkkoja leikkauksia, että luun menetys ja verenvuoto ovat minimaaliset.

Lue lisää Sulje

R-Brush NeoBiotech

Titaaniharja implanttipinnan tehokkaaseen puhdistukseen. Liitetään helposti kulmakappaleeseen.

Uutinen

The Clean & Seal concept

A new non-surgical concept for mucositis treatment. Efficient, simple and biocompatible

Kysy kysymyksiä kirurgian tässä:

Zimmer Biomet – yksi maailman käytetyimmistä implanttijärjestelmistä

Biometin ainutlaatuisella Sure Seal -teknologialla saat minimaalisen mikrovuodon kiinnittimen ja proteesin välillä. Kun T3-teknologiaa käytetään yhdessä Gold-Tite-ruuvin kanssa, voit odottaa minimaalista luun uudelleenmodulointia ja esteettisesti hyvää pitkäaikaista prognoosia. Biometin järjestelmä on yksinkertainen, joustava ja kattava.

Piezo-kirurgia – tekee millimetrin tarkan leikkauksen

Piezo-kirurgia tuottaa millimetrin tarkan leikkauksen, lisää kirurgista tarkkuutta ja säilyttää luuta tavalla, joka on mahdotonta pyörivällä instrumentilla. Atraumaattinen tekniikka vähentää potilaan postoperatiivisia haittoja, kuten kipua ja turvotusta. Implantcenter 2:ssa on – markkinoiden ainoana piezo-yksikkönä – integroitu implanttikirurgian mikromoottori ja käsikappale, jonka lähtöteho on peräti 60 W.

 

Kirurgian laatuinstrumentteja implantologia ja parodontologia

Kohler on Stockachissa Saksassa toimiva perheyritys, joka valmistaa edullisia laatuinstrumentteja mm. kirurgiaan, implantologiaan ja parodontologiaan. Kohlerin instrumentteja myydään yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Yritys toimii ympäristöä ajatellen alkaen uuden pääkonttorin toiminnasta aina instrumenttien ympäristöystävälliseen valmistukseen.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.