Kirurgia

Panostamme Unidentissä kirurgian laatutuotteisiin, Biomet 3in implantteihin, Acteon Satelecin piezo- ja ultraäänikirurgiaan, Kohlerin kirurgisiin instrumentteihin ja Johnson & Johnsonin ompeleihin. Lisäksi meillä on laaja valikoima kirurgisia kertakäyttötuotteita mm. Mölnlyckeltä.

KYSY KIRURGIASTA TÄSSÄ:

Outi Leitto vastaa kaikkiin kysymyksiinne , jotka koskevat implanttivalikoimaamme tai aiheeseen liittyvistä kursseistamme ja tapahtumistamme.
Soita Outin numeroon 040 775 26 65 tai täytä yhteydenottolomakkeemme.

Kirurgiatuotteet ja -kampanjat

Uutinen

Endobon Xenograft Granules

 

  • Nautaeläinperäinen – Hydroxyapatite ceramic
  • Yli 20 vuoden kliininen kokemus
  • Korkean lämpötilan valmistusprosessi

 

 

Uutinen

Osseoguard Membranes

Biometin kalvot on valmistettu naudan johdetusta kollageenista cross-linked.  

  • OsseoGuard ja OsseoGuard Flex kalvo.
  • Valmistaja: Collagen Matrix, US
  • Pakattu steriili kaksoispussiin
Lue lisää Sulje

The Clean & Seal concept

A new non-surgical concept for mucositis treatment. Efficient, simple and biocompatible

E-CONNECT S

E-connect S- endomoottori sisäänrakennetulla juurikanavamittarilla

Biometin biomateriaalit luunkorvikkeet sekä kalvot!

Unident on ollut Biomet 3i-implanttien jälleenmyyjä vuodesta 2013. Nyt saat meiltä myös Biomet- biomateriaalit. Endobon Xenograft Granules on BIOMET Francen hyvin dokumentoitu naudan luunkorvike. Yli 20 vuoden kliininen käyttö ortopediassa ja suukirurgiassa. Endobon on pakattu steriiliin vakaaseen muoviastiaan, josta on helppo annostella ja käsitellä kostutettua luukorviketta.

  • Endobon Xenograft Granules: Nautaeläinperäinen – Hydroxyapatite ceramic. Yli 20 vuoden kliininen kokemus. Korkean lämpötilan valmistusprosessi
  • Osseoguard Membranes: Biometin kalvot on valmistettu naudan johdetusta kollageenista cross-linked.  

Unident Surgery News - Keeps you updated in the exciting world of surgery!

In our newsletter Unident Surgery News you can read about everything that happens in and around the surgery area.

Lue lisää:

Unident Surgery News Sept 2021 >

Unident Surgery News Jan 2021 >

Zimmer Biomet – yksi maailman käytetyimmistä implanttijärjestelmistä

Biometin ainutlaatuisella Sure Seal -teknologialla saat minimaalisen mikrovuodon kiinnittimen ja proteesin välillä. Kun T3-teknologiaa käytetään yhdessä Gold-Tite-ruuvin kanssa, voit odottaa minimaalista luun uudelleenmodulointia ja esteettisesti hyvää pitkäaikaista prognoosia. Biometin järjestelmä on yksinkertainen, joustava ja kattava.

Tutustu kirurgisten tuotteiden suureen valikoimaamme

NSK VarioSurg 3 LED – tekee millimetrin tarkan leikkauksen

Piezo-kirurgia tuottaa millimetrin tarkan leikkauksen, lisää kirurgista tarkkuutta ja säilyttää luuta tavalla, joka on mahdotonta pyörivällä instrumentilla. Atraumaattinen tekniikka vähentää potilaan postoperatiivisia haittoja, kuten kipua ja turvotusta. Tehokas, monipuolinen ultraäänilaite nykyaikaiseen kirurgiaan. Kolme toimenpidealuetta (Surg, Perio ja Endo). Säädettävä LED-valoteho 32 000 lx.

 

Kirurgian laatuinstrumentteja implantologia ja parodontologia

Kohler on Stockachissa Saksassa toimiva perheyritys, joka valmistaa edullisia laatuinstrumentteja mm. kirurgiaan, implantologiaan ja parodontologiaan. Kohlerin instrumentteja myydään yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Yritys toimii ympäristöä ajatellen alkaen uuden pääkonttorin toiminnasta aina instrumenttien ympäristöystävälliseen valmistukseen.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.