Kulutustarvikkeet, kirurgia, endodontia ja pienlaitteet

Arvostamme Unidentissä luovaa ajattelua ja olemme aina etsineet ainutlaatuisia tuotteita, jotka auttavat kehittämään hammashoitoa. Löydätte meiltä ainutlaatuisia tuotteita ja tavaramerkkejä, laajan valikoiman kulutustarvikkeita sekä täydellisen valikoiman kirurgian ja endodontian laatutuotteita.

Tiedämme, että ammattimaisen tuen, nopeiden toimitusten ja kaiken kattavan valikoiman lisäksi tärkeitä ovat kilpailukykyiset hinnat. Ryhdy Happy-kanta-asiakkaaksemme, niin laadimme sinulle mukautetun valikoiman ja edullisen ratkaisun sekä annamme alennusta kulutustarvikkeista.

IMPLANTIT

Tilaa suoraan verkkokaupasta

Aika on kallista, ja verkkokaupassamme voit sujuvasti tehdä tilauksesi, luoda suosikkilistoja ja tallentaa tilauskorin, mikä tekee tilaamisesta vuorokauden ympäri helppoa ja tehokasta.

Meillä on kaikki kirurgiaan liittyvä

Panostamme Unidentissä kirurgian laatutuotteisiin, Biomet 3in implantteihin, Acteon Satelecin piezo- ja ultraäänikirurgiaan, Kohlerin kirurgisiin instrumentteihin ja Johnson & Johnsonin ompeleihin. Lisäksi meillä on laaja valikoima kirurgisia kertakäyttötuotteita mm. Mölnlyckeltä.

Zimmer Biomet – yksi maailman käytetyimmistä implanttijärjestelmistä

Biometin ainutlaatuisella Sure Seal -teknologialla saat minimaalisen mikrovuodon kiinnittimen ja proteesin välillä. Kun T3-teknologiaa käytetään yhdessä Gold-Tite-ruuvin kanssa, voit odottaa minimaalista luun uudelleenmodulointia ja esteettisesti hyvää pitkäaikaista prognoosia. Biometin järjestelmä on yksinkertainen, joustava ja kattava.

Kulutustarvikkeet ja pienlaitteet kaikkiin tarpeisiin

Panostamme Unidentissä laatutuotteisiin kaikilla alueilla. Löydät meiltä pienkoneita ja laitteita kaikkiin hammashoidon tarpeisiin. Kaikkea kärkilokalisaattorista ja tietokoneohjatusta puudutuksesta ultraäänilaitteisin ja piezo-kirurgiaan.

Valikoima pienlaitteitamme – lisää löydät verkkokaupasta

AirPex

Pieni ja johdoton apexmittari + latausalusta Eighteethilta.

NSK Osseo 100

Laite, jolla mitataan implantin kiinnitysvoimaa luuhun. Käyttäjä voi varmistua, että implanttia voidaan kuormittaa turvallisesti.

Curing Pen 4

Eighteethin kynämallinen valokovettaja. 4 eri ohjelmaa. Aallonpituus 385-410/515 nm. Ohjelmasta riippuen valoteho 600-2300 mW/cm.

Wand-puudutus

Wandilla voit puuduttaa yhden hampaan kerrallaan ligamenttia vahingoittamatta. Vältä alaleukaluun sulku ja tee bilateraalinen hoito yhdellä istunnolla kahden sijaan. Wand STA:n tietokoneohjattu ääni kertoo mm. milloin paine on oikea hammasalueella ja puudutus vaikuttaa täysin.

Lue lisää Sulje

Varios Combi Pro

NSK:n monitoimilaite, jossa ultraääni, supra- ja subgingivaalinen jauhepuhdistin samassa laitteessa. Sisältää monitoimi-iPiezon sekä supragingivaalisen (profy) jauhepuhdistimen. iPiezo soveltuu mm. hammaskivenpoistoon, kruunujen irrottamiseen, juurenhoitoon sekä preparointeihin. Supragingivaalinen jauhepuhdistin värjäytymien poistoon. 

Lue lisää Sulje

NSK Varios 970

Pöytämallinen ultraäänilaite LED-valolla. Soveltuu mm. hammaskivenpoistoon, kruunujen irrottamiseen, juurihoitoihin ja preparointeihin.

NSK VarioSurg 3

Tehokas, monipuolinen ultraäänilaite nykyaikaiseen kirurgiaan. Kolme toimenpidealuetta (Surg, Perio ja Endo). Säädettävä LED-valoteho max.32 000 lx. Helppo käyttää, iso selkeä valaistu LCD-näyttö intuitiivisilla käyttökytkimillä. 

Lue lisää Sulje

NSK Surgic Pro 2

Mikromoottorijärjestelmä implantologiaan ja kirurgiaan. Aina oikea pyörimisnopeus ja vääntövoima jokaista toimenpidettä varten.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.