Kulutustarvikkeet, kirurgia, endodontia ja pienlaitteet

Arvostamme Unidentissä luovaa ajattelua ja olemme aina etsineet ainutlaatuisia tuotteita, jotka auttavat kehittämään hammashoitoa. Löydätte meiltä ainutlaatuisia tuotteita ja tavaramerkkejä, laajan valikoiman kulutustarvikkeita sekä täydellisen valikoiman kirurgian ja endodontian laatutuotteita.

Tiedämme, että ammattimaisen tuen, nopeiden toimitusten ja kaiken kattavan valikoiman lisäksi tärkeitä ovat kilpailukykyiset hinnat. Ryhdy Happy-kanta-asiakkaaksemme, niin laadimme sinulle mukautetun valikoiman ja edullisen ratkaisun sekä annamme alennusta kulutustarvikkeista.

IMPLANTIT

DryShield - Autoklaavattava ja eristävä "kaikki yhdessä" -ratkaisu

DryShieldissä yhdistyvät imu, puruvalli, kieli- ja suupidin sekä hengityssuojain yhdessä ja samassa tuotteessa.

Patentoitu suukappale on hammaslääkäreiden hammaslääkäreille muotoilema ja suunnittelema. Saatavilla on neljä kokoa, ja tuote on täysin autoklaavilla steriloitavissa.

Katso video DryShieldistä napsauttamalla vasemmalla olevaa kuvaa >

Tilaa suoraan verkkokaupasta

Aika on kallista, ja verkkokaupassamme voit sujuvasti tehdä tilauksesi, luoda suosikkilistoja ja tallentaa tilauskorin, mikä tekee tilaamisesta vuorokauden ympäri helppoa ja tehokasta.

Meillä on kaikki kirurgiaan liittyvä

Panostamme Unidentissä kirurgian laatutuotteisiin, Biomet 3in implantteihin, Acteon Satelecin piezo- ja ultraäänikirurgiaan, Kohlerin kirurgisiin instrumentteihin ja Johnson & Johnsonin ompeleihin. Lisäksi meillä on laaja valikoima kirurgisia kertakäyttötuotteita mm. Mölnlyckeltä.

Zimmer Biomet – yksi maailman käytetyimmistä implanttijärjestelmistä

Biometin ainutlaatuisella Sure Seal -teknologialla saat minimaalisen mikrovuodon kiinnittimen ja proteesin välillä. Kun T3-teknologiaa käytetään yhdessä Gold-Tite-ruuvin kanssa, voit odottaa minimaalista luun uudelleenmodulointia ja esteettisesti hyvää pitkäaikaista prognoosia. Biometin järjestelmä on yksinkertainen, joustava ja kattava.

Parempi klinikan työnkulku Unident FLOW'lla!

"Automaaginen" tilaus, toimitus, varastotilanne, inventointi, tilastotiedot, parasta ennen -tarkistus ja eräkäsittely.

Kun vastaanotolla on Unident FLOW ja sinulla on kulutustarvikkeissa RFID-etiketit, autamme sinua käsittelemään tilauksia ja varastoa "automaagisesti".

Katso viereinen video ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, jos haluat lisätietoja siitä, miten vastaanottosi voi hyötyä Unident FLOW'sta.

Kulutustarvikkeet ja pienlaitteet kaikkiin tarpeisiin

Panostamme Unidentissä laatutuotteisiin kaikilla alueilla. Löydät meiltä pienkoneita ja laitteita kaikkiin hammashoidon tarpeisiin. Kaikkea kärkilokalisaattorista ja tietokoneohjatusta puudutuksesta ultraäänilaitteisin ja piezo-kirurgiaan.

Valikoima pienlaitteitamme – lisää on verkkokaupassa

Apex ID mini

Moritan Apex ID:llä voit työskennellä lähes kaikissa olosuhteissa. Kanava voi olla kuiva, kostea, veren täyttämä tai täynnä keittosuolaa, EDTA:a, NaOCl:a tai klooriheksidiiniä. Apex ID on luotettava ja antaa tarkan ja johdonmukaisen mittaustuloksen. Muista markkinoilla saatavilla olevista lokalisaattoreista poiketen Apex ID:tä kalibroidaan automaattisesti ja toistuvasti mittausprosessin aikana, jotta se antaa koko ajan oikean arvon.

Lue lisää Sulje

Bluephase-valokovetin

Ivoclarin valokovetin, joka on ergonomisesti muotoiltu sopimaan jokaiseen käteen. Langaton (voidaan myös käyttää kaapelin kanssa). Valovoima 2 000 mW/cm². Aallonpituusalue 380–515 nm.

Lue lisää Sulje

Wand-puudutus

Wandilla voit puuduttaa yhden hampaan kerrallaan ligamenttia vahingoittamatta. Vältä alaleukaluun sulku ja tee bilateraalinen hoito yhdellä istunnolla kahden sijaan. Wand STA:n tietokoneohjattu ääni kertoo mm. milloin paine on oikea hammasalueella ja puudutus vaikuttaa täysin.

Lue lisää Sulje

Ultraäänilaite, LED

Ultraäänilaite, jossa on Bluetooth, fluoresoiva LED-valo ja vesisäiliö. Acteon Satelecin uusin kliininen innovaatio plakin diagnosointiin ja hoitoon. Varustettu B.LED-teknologialla, joka mullistaa päivittäisen työsi. Maksimoi työaikasi ja tehokkuutesi uuden sukupolven ultraääniyksikön toimintojen opastuksen avulla. Nauti kärkien automaattisesta hienosäädöstä NEWTRON-teknologian avulla ja tarjoa yksilöllisiä hellävaraisia hoitoja. NEWTRON P5XS:si Bluetoothilla voit lisäksi määrittää laitteen kokoonpanon älypuhelimestasi tai tabletistasi!

Lue lisää Sulje

Langaton endomoottori

VDW.CONNECT Drive on innovatiivinen langaton endomoottori, jonka käyttö on erittäin helppoa. Käytä perustoimintoja tai avaa monia käytännöllisiä sovelluksia iPadille Bluetoothilla ja iPadin VDW.CONNECT Appilla. Voidaan myös käyttää ilman iPadia. Langaton käsikappale on muotoiltu ergonomisesti hyvin tasapainotetuksi. Pieni pää, jota voidaan kääntää ja siten saavuttaa miellyttävä pääsy molaarialueelle. Pitkä käyttöaika litiumioniparistolla, jolla saadaan 16 käsittelyä peräkkäin.

Lue lisää Sulje

Raypex 6

Pieni juurenpään aukon paikannin, joka taittuu taskukokoon. Laitteessa on 3D-värinäyttö, jossa on kosketusnäyttötekniikka. Apikaalialue zoomataan suurennetuksi kuvaksi. Juurikanava näytetään nelivärisenä. Se on sininen niin kauan kun viila ei ole mennyt kunnolla alas juurikanavaan. Se muuttuu apikaalisen kuristuksen ja juurenpään aukon välillä ensin vihreäksi, sitten keltaiseksi ja lopuksi punaiseksi.

Laitteessa on sisäänrakennettu valvontatoiminto, joka koskee sekä itse laitetta että sen lisävarusteita.

Yksilölliset asetukset ovat mahdollisia samoin kuin hammaslääkärin suosiman syvyyden asetukset. Asetus näkyy tällöin vihreänä viivana näytössä. Lisäksi voidaan valita kahdesta erilaisesta taustaväristä ja äänisignaalista. Paristokäyttöinen.

Lue lisää Sulje

Superendo Alpha / Beta

Lämmin vertikaalinen juuritäyttö. Yksikkö juurihoitoon ja -täyttöön lämpimällä tekniikalla.

Piezotome Cube

Piezotome Cube – ultraäänikirurgian kompakti ja tehokas yksikkö. Instrumentin elektronista amplitudia ja taajuutta säädetään ja valvotaan automaattisesti Acteonin uudella, maailman johtavalla, tekniikalla. Etuna on jatkuva suuri (jopa kolminkertainen) teho, joka on vain koettava. Tekniikan ansiosta instrumentti tekee työn, et sinä. Se tekee niin tarkkoja leikkauksia, että luun menetys ja verenvuoto ovat minimaaliset.

Lue lisää Sulje

Newtron Booster

Ultraäänilaite. Suojaa ja säilytä hampaat täydellisillä ultraäänivärähtelyillä ja teräskärkilaadulla. Parannettu kosketustuntuma hammaslääkäreille.

Lue lisää Sulje

Implantcenter 2

Atraumaattisen piezo-kirurgian ultraääni-instrumentti, joka asettaa riman korkealle! Instrumentin elektronista amplitudia ja taajuutta säädetään ja valvotaan automaattisesti Acteonin uudella, maailman johtavalla, tekniikalla. Etuna on jatkuva suuri (jopa kolminkertainen) teho, joka on vain koettava. Tekniikan ansiosta instrumentti tekee työn, et sinä. Se tekee niin tarkkoja leikkauksia, että luun menetys ja verenvuoto ovat minimaaliset. Käsikappaleessa on peräti 60 W:n lähtöteho.

Lue lisää Sulje

I-surge+

Tehokas kirurgiamoottori, jossa on luotettava elektroninen nopeuden ja momentin säätö. Suuri LCD-näyttö, joka tekee katsomisen helpoksi. Suuri värikoodattu valokuvaohjaus, jossa on pehmeä moottorin ohjaus ennalta määrättyyn enimmäisnopeuteen asti. Ei tarvitse öljytä.

Lue lisää Sulje
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.