Hammastekniikka

Unident Lab
- digitaalinen hammastekniikka

Olemme valmistaneet laboratoriossamme Västeråsissa hammastekniikkaa pian 10 vuotta, ja toimitamme joka viikko uusia hampaita yli 300 potilaalle. Kruunut ja sillat, oikomiskalvot, implantit ja paljon muuta. Meillä on 18 henkilöä varmistamassa, että jokainen laboratoriosta lähtevä työ on korkealaatuinen ja esteettinen.

Tuota oma hammastekniikka

IvoclarDigitalin PrograMill One on maailman pienin ja älykkäin 5-akselinen jyrsintäkone. Se yhdistää teollisen tuotantolaadun korkeaan tarkkuuteen ja moderniin muotoiluun. Huippuratkaisu sinulle, joka haluat valmistaa omia kruunuja ja siltoja.

Soita meille numeroon 050 325 8075, jos haluat lisätietoja PrograMill One Ivoclarista.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.