Digitaalinen protetiikka

Unident Labissa

Olemme valmistaneet laboratoriossamme Västeråsissa protetiikkaa pian 10 vuotta, ja toimitamme joka viikko uusia hampaita yli 300 potilaalle. Kruunut ja sillat, oikomiskalvot, implantit ja paljon muuta. Meillä on 18 henkilöä varmistamassa, että jokainen laboratoriosta lähtevä työ on korkealaatuinen ja esteettinen.

Ota yhteys Unident Labiin, puh. +46 021-471 85 55.

Tästä protetiikka aina alkaa digitaalisella jäljennöksellä!

Digitaalinen jäljennös tekee skannauksesta nopeampaa ja sujuvampaa ja potilaan kokemuksesta miellyttävämmän. Digitaalinen tekniikka parantaa perinteiseen tekniikkaan verrattuna jäljennöksen laatua ja vähentää uusimistarpeen riskiä.

Voimme valmistaa Unident Labissa malleja, jotka ovat uusinta uutta 3D-tulostuksessa. Voimme digitaalisen jäljennöksen pohjalta luoda erittäin tarkkoja malleja. Voimme myös tulostaa purentakiskoja ja poraohjaimia.

VASTAANOTTO

Laboratoriossamme työskentelee erikoiskoulutettuja hammasteknikkoja, jotka vastaavat digitaalisista jäljennöksistä, kirjaavat työn potilasjärjestelmään ja tekevät CAD-työn.

Lue lisää Sulje

JYRSINTÄ

Täysanatominen protetiikka. Kaikki täysin anatomiset työt jyrsitään suurella tarkkuudella huippumoderneissa märkä- ja kuivajyrsimissämme.

Lue lisää Sulje

VALVONTA

Taitavat hammasteknikkomme huolehtivat siitä, että jokainen työ saa oikean värin ja sävyn. Laadunvalvontamme varmistaa jokaisen laadun ennen lähetystä.

Lue lisää Sulje

POTILAS

Olemme erittäin ylpeitä valmistamistamme proteeseista, ja meistä ne on toimitettava tyylikkäästi pakattuina. Toimitusaika on 6 päivää.

Lue lisää Sulje

Kokeile Unident LABia yhdessä digitaalisen jäljennöksen kanssa

Kun ostat 12–20 toimitusta/kuukausi, saat jäljennösskannerin lainaan ilmaiseksi! Unident Labissa kehittämämme ainutlaatuinen konsepti.
Takaamme lyhemmät toimitusajat, ympäristöystävällisen työtavan, suurta kestävyyttä ja estetiikkaa, käytettävissä olevia tukiasiantuntijoita, koulutusta paikan päällä ja käyttöoikeuden tulevaisuuden digitaaliseen älyyn.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.