Unident LAB

- pohjoismainen digitaalinen hammaslaboratorio!

Olemme tuottaneet erilaisia hammasproteeseja digitaalisella menetelmällä jo yli 10 vuoden ajan. Suomessa sinua palvelee 3DENT - täysin digitaalinen hammaslaboratorio ja jyrsinkeskus. Tavoitteemme on  yksinkertainen – tarjota vähintään yhtä hyviä tuotteita ja palveluita kuin perinteinen hammaslaboratorio. Jaamme Unidentin vision kehittää digitaalisia teknologioita ja toimia digitaalisen hammashoidon tienraivaajina.

Pohjoismaisesti tuotamme hampaita yli 900 asiakkaalle joka viikko – mukaan lukien kruunuja, siltoja, erilaisia implanttiratkaisuja, purentakiskoja sekä paljon muuta. Laboratorioissamme työskentelee Pohjoismaissa yli 35 ihmistä, joiden vastuulla on varmistaa, että työssä noudatetaan korkeita laatuun ja estetiikkaan liittyviä vaatimuksia. Työskentelemme jyrsintäkeskuksissamme modernin teknologian parissa, joka takaa hyvälaatuisen hammasteknologian asiakkaillemme.

 

Tarjous Unident LABin ensiasiakkaille:

• 50 % alennus ensimmäisestä tulostetuista purentakiskoista.

• 50 % alennus kolmesta ensimmäisestä LED kruunusta.

 

Ota yhteyttä sivuston lomakkeella niin kerromme lisää.
Tarjous koskee heitä, jotka tekevät ensimmäisen tilauksensa Unident LABista.

Kruunut ja sillat - meidän ateljeemme

Kaikki hampaat ovat ainutlaatuisia. Kruunun tai sillan tulee asettua paikalleen luonnollisella tavalla ja toimia yhdessä olemassa olevien hampaiden kanssa. Siinä ratkaisevat muoto, väri ja funktio. UnidentLabissa yhdistyvät hammastekninen asiantuntemus ja uusimman tekniikan osaaminen - se on verraton yhdistelmä, joka takaa onnistuneen lopputuloksen yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa.

Tästä protetiikka aina alkaa digitaalisella jäljennöksellä!

Digitaalinen jäljennös tekee skannauksesta nopeampaa ja sujuvampaa ja potilaan kokemuksesta miellyttävämmän. Digitaalinen tekniikka parantaa perinteiseen tekniikkaan verrattuna jäljennöksen laatua ja vähentää uusimistarpeen riskiä.

Voimme valmistaa Unident Labissa malleja, jotka ovat uusinta uutta 3D-tulostuksessa. Voimme digitaalisen jäljennöksen pohjalta luoda erittäin tarkkoja malleja. Voimme myös tulostaa purentakiskoja ja poraohjaimia.

VASTAANOTTO

Laboratoriossamme työskentelee erikoiskoulutettuja hammasteknikkoja, jotka vastaavat digitaalisista jäljennöksistä, kirjaavat työn potilasjärjestelmään ja tekevät CAD-työn.

Lue lisää Sulje

JYRSINTÄ

Täysanatominen protetiikka. Kaikki täysin anatomiset työt jyrsitään suurella tarkkuudella huippumoderneissa märkä- ja kuivajyrsimissämme.

VALVONTA

Taitavat hammasteknikkomme huolehtivat siitä, että jokainen työ saa oikean värin ja sävyn. Laadunvalvontamme varmistaa jokaisen laadun ennen lähetystä.

Lue lisää Sulje

POTILAS

Olemme erittäin ylpeitä valmistamistamme proteeseista, ja meistä ne on toimitettava tyylikkäästi pakattuina. Toimitusaika on 6 päivää.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.