3shape Trios

3shapen idea on yksinkertainen: nimittäin luoda korkealaatuisia 3D-skanneri- ja CAD/CAM-ratkaisuja. Tämän idean pohjalta on venytetty teknisiä rajoja ja ohjataan nykyistä hammashoitoa aivan uuteen suuntaan. 3shape muuttaa hammashoitoalaa yhteistyössä kokeneiden hammaslääkärien kanssa kaikkialla maailmassa kehittämällä innovaatioita, jotka luovat ylivertaisen potilaskokemuksen.

Tutustu Trios-malleihimme:

Trios Move+

UUTUUS!
– aivan uusi skanneri, jonka painopiste on ergonomiassa ja potilasviestinnässä. Tehokas tietokone yhdessä uuden ohjelmiston kanssa nostaa Trios MOVEn aivan uudelle tasolle!

Lue lisää Sulje

Trios4

UUTUUS!
Uusi nopea langaton skanneri kariesdiagnostiikalla

Lue lisää Sulje

Lisävarusteet

Löydät kaikki intraoraalisen skannauksen lisävarusteet verkkokaupastamme. Hintamme ovat aina edullisempia.

Kokeile digitaalista jäljennösskanneria - klinikallanne!

Paras testi tapahtuu käytännössä, joten varaa käynti. Tulemme paikalle ja saat kokeilla digitaalista skannausta klinikallasi. Käymme yhdessä läpi kaikki vaiheet digitaalisesta skannauksesta sementointivalmiiseen kruunuun tai siltaan. Näin saatte mahdollisuuden kokea, miten koko toimintoketju toimii. Mielellään potilaan kanssa.

Voimme myös lähettää työn laboratorioon, jotta näette, miten prosessi toimii.

Trios Move – Join the MOVEment

Nyt 3shape lanseeraa uuden Trios MOVEn, joka on ergonomisesti kehitetty käytännöllinen (13") näyttö, joka voidaan asettaa potilaan eteen hoidon selittämistä varten. Kompaktin koon ja pyörien ansiosta sitä on helppo siirrellä hoitohuoneessa. Tehokas tietokone yhdessä uuden ohjelmiston kanssa tekee nyt skannauksesta vieläkin parempaa ja nopeampaa.

Jos olet jo Trios-käyttäjä, riittää, että päivität itse Trios Moveen. Soita meille numeroon 040 775 2665.

3shape Smile design – kaunis hymy muutamassa minuutissa!

3Shape Smile Designilla luot esteettisen hoitosuunnitelman, joka perustuu potilaan toivomaan hymyyn. Ehdotettu korjaus luodaan sovelluksella suoraan potilaan kuvaan. Työnkulku vie minuutteja verrattuna entiseen aikaa vievään tapaan, joka käsitti piirtämistä ja tiedostojen vientiä ohjelmasta toiseen. Kun luodaan houkutteleva ja nopea suunnitelma, potilaiden on helpompi visualisoida ja ymmärtää hoitovaihtoehtonsa.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.