Digitaalinen jäljennös

Digitaalinen jäljennös on korvaamassa perinteistä menetelmää, ja tilastot kertovat digitaalisen jäljennöksen käytön lisääntyneen peräti 1 400 % vuosina 2015–2017. Yli 1 500 pohjoismaista klinikkaa käyttää nyt intraoraalista skannausta, mikä osoittaa selvästi, että tekniikka on käyttövalmis. Monet julkiset Folktandvården-klinikat ja yksityiset klinikat Ruotsissa ovat ottaneet askeleen tulevaisuuteen, kun perinteinen muottijäljennös korvataan digitaalisella tekniikalla.

Kaikki toiminnot ovat käyttäjäystävällisiä, ja digitaalinen skannaus helpottaa klinikan päivittäistä työtä – nyt ja monta vuotta eteenpäin.

Esitä kysymys digitaalinen jäljennöksestä tähän:

"Kaikki toimii digitaalisesti 5–10 vuodessa"

Kuuntele tästä, kun tukholmalainen hammaslääkäri Mats Burendahl kertoo kokemuksistaan digitaalisesta jäljennöksestä.

"Digitaalisesta jäljennöksestä ei ole paluuta entiseen"

Digitaalinen jäljennös – onko se niin hyvä kuin mainokset väittävät?

Vain sinä voit vastata tähän! 

Kokeile vastaannotollasi digitaalista jäljentämistä. Täytä yhteydenottolomake, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhteisen ajan. Tapahtumassa käymme läpi kaikki vaiheet digitaaliseesta skannauksesta valmiiseen kruunuun tai siltaan sementointia varten. Näin saatte mahdollisuuden kokea, miten koko hoitoketju toimii.

Huolto ja tuki

Voitte aina tuntea olonne turvalliseksi, sillä asiantunteva tuki on helposti saatavilla. Tuen asiantuntijoilla ja hammasteknikoillamme on vuosien kokemus niistä erityisvaatimuksista, joita hammaslääkärin vastaanotolle (klinikalle) asetetaan. Saatte yksinkertaisesti huollon ja tuen niiltä, jotka tuntevat alan ja tuotteet parhaiten. Voitte olla varmoja siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.
Aina.

Ota yhteys skanneritukeemme
arkisin klo 8.00-16.00

Puh. 040 775 2665

Ota vastaan lisää potilaita

Digitaalinen jäljennös antaa potilaalle miellyttävämmän tunteen kuin perinteinen jäljennös, ja sen käsittely on nopeampaa ja sujuvampaa koko klinikan henkilökunnalle. Suuremmalla tarkkuudella minimoidaan uusimisen riski, ja tämä vähentää ympäristövaikutusta. Digitaalinen skannaus tarjoaa myös monia uusia mahdollisuuksia. Voitte tarjota uusia käsittelyjä ja tehostaa toimintaanne, mikä tarkoittaa, että voitte ottaa klinikalle uusia potilaita.

Skannaa hammas – lähetä tiedosto... ja valmista

Potilas välttää digitaalisen jäljennöksen ansiosta epämukavan ja sotkuisen jäljennösmuotin pitämisen suussa. Kuplien muodostumisen riski jäljennöksessä häviää, mikä lisää tehokkuutta, laatua ja hallintaa. Kaikki sujuu nopeasti ja tarkasti ja monia virhelähteitä eliminoidaan. Skannaat ja lähetät tiedoston, hammasteknikko luo CAD-ohjelmistolla anatomian ja valmistaa sen jälkeen kruunun/sillan tai oikomiskiskon.

Autamme teitä kaikissa vaiheissa

Luomme mukautetun ratkaisun, jonka avoimessa järjestelmässä voitte itse valita hammastekniikan ja hampaiden oikomiskalvojen valmistajan. Analysoimme yhdessä teknikkojemme kanssa yrityksenne ja yleisimmät hoidot sekä valitsemme sen mukaan laitteiston markkinoiden johtavien tavaramerkkien laajasta valikoimasta. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka sisältää asennuksen, koulutuksen, huollon, tuen, rahoituksen ja runsaasti tukipalveluja.

Me välitämme kaikissa vaiheissa

Tarjoamme koko ajan jatkokoulutusta ja käyttäjätapaamisia mahdollistaaksemme laitteiston optimaalisen käytön. Tapaamisemme tapahtuvat eri paikkakunnilla Pohjoismaissa, ja koulutustilaisuuden vetäjinä ovat oman alansa asiantuntijat. Saat näin myös tilaisuuden tavata kollegoja ja vaihtaa kokemuksia.

Jokainen päättää itse, miten hyväksi tulla. Meille tässä ei ole rajoja.

Unident Magasin -lehden uutisia

Katso kaikki

Paras työympäristö

Kun klinikalla on uusin laitteisto, voit aina tarjota modernia ja tehokasta hammashoitoa. Potilaat tuntevat olonsa turvallisiksi, ja tarjoat hoitotiimille työpaikan, jossa on kiinnostavia työtehtäviä. Kun klinikka on päivitetty uudella tekniikalla ja uusilla tuotteilla, houkuttelet sekä uusia työntekijöitä että lisää potilaita.

Rahoitus jotka sopivat sinulle

Voimme tarjota tarpeisiin mukautettuja rahoitusratkaisuja, kun haluatte sijoittaa klinikkaanne. Nykyään panostetaan työympäristöön, ja klinikalle asetetaan korkeita vaatimuksia, joihin oikea laitteisto vastaa. Ei ole väliä, onko investointi suuri vai pieni, laadimme sinulle sopivan ratkaisun.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.