Digitaalinen jäljennös

Digitaalisuuden ansiosta jäljentäminen on nopeampaa ja sujuvampaa - ja tarjoaa miellyttävämmän kokemuksen potilaalle. Digitaalinen tekniikka tekee jäljennöksen laadusta korkeamman ja virheiden riski pienenee perinteiseen tekniikkaan verrattuna.

Unidentilta löydät markkinoiden johtavien valmistajien helppokäyttöiset skannerijärjestelmät jatkuvasti päivittyvillä ohjelmistoilla. Tarjoamme asiakkaillemme aina paikallisen ja helposti saatavilla olevan tuen.

Tarjoamme tunnettuja intraoraaliskannereita, kuten 3shape TRIOS- ja iTero elements.

Uusi - Form 3B, luotettava ja edullinen 3D-tulostin vastaanotolle.
Formlabsin täydellisellä, hammaslääkärivastaanotoille suunnitellulla 3D-tulostusratkaisulla voit tulostaa tarkkoja ja yhdenmukaisia malleja monenlaisiin käyttökohteisiin.
Lue lisää Formlabsin Form 3B:sta >

Haluatko varata demoajan tai tarvitsetko opastusta?

5 hyödyllistä vinkkiä ennen digitaaliseen jäljentämiseen sijoittamista

• Valitse helppokäyttöinen skannerijärjestelmä
- Pidä mielessä, että useimmat järjestelmät toimivat hyvin optimaalisessa testiympäristössä - mutta niiden pitäisi toimia myös vastaanotolla jokapäiväisessä elämässä. Kokeile ja vertaa. Muista myös valita skanneri vakiintuneelta valmistajalta, jotta vältetään "lastentaudit", joita usein esiintyy uusissa tuotteissa.

• Koulutus ja tuki
- Tutki toimittajan palveluehdot. Koulutus ja tuki ovat tärkeimmät asiat, jotta pääset nopeasti alkuun ja saat uuden tekniikan onnistuneesti käyttöön.

• Ohjelmisto
- Ohjelmistojen kehittäminen on tärkeämpää kuin laitteisto (skanneri). Varmista, että myyjälläsi on hyvät resurssit jatkuviin ohjelmistopäivityksiin. Järjestelmän on kyettävä uusiutumaan ajan myötä vanhentumatta.

• Turvaa skannerisisijoituksesi
- On etua, jos ei omista voimakkaasti kehitettyvää tekniikkaa. Meillä yli 70 % liiketoimista tapahtuu jonkinlaisten vuokrasopimusten kautta.

• Tarkista hammaslaboratoriostasi
- Ota hammaslaboratoriosi mukaan päätöksentekoprosessiin, jotta he voivat vastaanottaa tulevia tilauksia. Monet laboratoriot ovat nykyään valmiita vastaanottamaan digitaalisia jäljennöksiä - mutta varmista asia omalta hammasteknikoltasi.

PAIKALLINEN Huolto ja tuki

Voitte aina tuntea olonne turvalliseksi, sillä asiantunteva tuki on helposti saatavilla. Tuen asiantuntijoilla ja hammasteknikoillamme on vuosien kokemus niistä erityisvaatimuksista, joita hammaslääkärin vastaanotolle (klinikalle) asetetaan. Saatte yksinkertaisesti huollon ja tuen niiltä, jotka tuntevat alan ja tuotteet parhaiten. Voitte olla varmoja siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.
Aina.

Ota yhteys skanneritukeemme
arkisin klo 8.00-16.00

Puh. 040 775 2665

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.