Clear aligner

Toive kauniimmista hampaista on saanut yhä useammat aikuiset hankkimaan oikomishoidon. Yksi syy on uudet menetelmät, jotka tekevät hampaiden oikomisesta periaatteessa näkymätöntä. Clear aligners – oikomiskalvo on yleishammaslääkärien käyttämä, maailman yleisin esteettisen oikomishoidon menetalmä, jolla on hoidettu jo yli 10 miljoonaa potilasta.

Vastaamme kysymyksiisi Clear aligners-oikomisesta:

Verkkokaupastamme löydät lisää vastaavia kalvo-oikomisen tarvikkeita

Aligner remover

Lingual button

Lisää klinikkasi mahdollisuuksia digitaalisella skannauksella

• Näytä potilaille Clear aligner-hoidon tulos digitaalisen iTero-skannauksen avulla.
• 3 x nopeammat ClinCheck-asetukset
• 10 x vähemmän uudelleentekemisiä
• 3D-visualisoinnin ansiosta tarkka esitys
• Parempi potilaskokemus

Outcome Simulator

Auttaa potilasta visualisoimaan clear aligner-hoidon odotettavissa olevan tuloksen.

Arvoisa Invisalign-käyttäjä!

Aligntech ottaa vastuulleen Invisalign-kalvo-oikomiskonseptin myynnin ja tuen 1. tammikuuta 2022 alkaen. Asiakkaana tämä merkitsee sinulle sitä, että tulet jatkossa asioimaan uuden, suoraan Alignilla työskentelevän aluepäällikön kanssa.

Me Unidentilla arvostamme sitä, että olemme saaneet olla mukana digitaalisella Invisalign-matkallasi. Löydät jatkossakin meiltä kaikki lisätarvikkeet Invisalign-hoitoihin, ja olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä Unidentiin, jos haluat varata tuotedemon tai tarvitset neuvoa tai tukea muun tuotevalikoimaamme kuuluvan kanssa.

Yhteistyö iTero-intraoraaliskannauksen kanssa jatkuu

Yhteistyömme Alignin kanssa intraoraaliskannauksen (IOS) suhteen säilyy ennallaan. Unident jatkaa iTeron jakelua ja tukea pohjoismaissa, ja voit tuttuun tapaan kääntyä puoleemme saadaksesi apua digitaalisissa ratkaisuissa, joita meillä on tarjota intraoraaliskannaukseen.

Tavoitteenamme on jatkaa digitaalisen portfolion kehittämistä entistä innovatiivisemmilla tuotteilla ja palveluilla, joten vieraile kotisivuillamme ja/tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.