Tuotteet ja ratkaisut

Ei ole väliä, onko hammashoidon klinikka suuri vai pieni – meillä on kaikille sopivia tuotteita ja ratkaisuja. Autamme tekemään klinikasta mahdollisimman modernin ja tehokkaan, ja olemme mukana kaikissa vaiheissa asennuksesta ja koulutuksesta huoltoon, tukeen ja rahoitukseen.

tyttö_hoitotuolissa_hammaslääkärin_klinikalla

Kirurgia, kulutustarvikkeet ja pienkoneet

Kaikki tarvitsemasi kirurgiaan, endodontiaan, puudutukseen, vaatteisiin ja hammashoidon kulutustarvikkeisiin.

Lue lisää hammashoidon kulutustarvikkeistamme

Lue lisää Sulje

Digitaalinen jäljennös

Digitaalinen skannaus helpottaa klinikan päivittäistyötä – nyt ja monta vuotta eteenpäin.

Lue lisää digitaalisesta jäljennöksestä

Hammastekninen laboratorio

Olemme valmistaneet laboratoriossamme Västeråsissa digitaalista hammastekniikkaa pian 10 vuoden ajan ja joka viikko valmistamme hampaita yli 200 potilaalle.

Lue lisää hammasteknisestä laboratoriosta

Lue lisää Sulje
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.