Tuki ja huolto

Voitte aina tuntea olonne turvalliseksi, sillä asiantunteva tuki on helposti saatavilla. Tuki- ja hammasteknikoillamme on vuosien kokemus niistä erityisvaatimuksista, joita hammaslääkärin vastaanotolle asetetaan. Saatte yksinkertaisesti huollon ja tuen niiltä, jotka tuntevat alan ja tuotteet parhaiten. Voitte olla varmoja siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Aina.

Ota yhteys asiantuntevaan digitaaliseen tukeemme

Maanantai–perjantai klo 8.00-16.00

Tekninen tuki: 020 177 2370

Sähköposti: support@unident.fi

Pienlaitehuolto

Huollamme pienlaitteesi ja pyörivät instrumenttisi nopeasti, usein jo samana päivänä laitteen saavuttua huoltoomme. Asiantuntijuus näkyy laadukkaana huollon kokonaispalveluna. Käytämme NSK-laitteesi korjaukseen aina vain laadukkaimpia alkuperäisosia. Näin ollen varmistamme kustannustehokkaan ja pitkäikäisen työskentelyajan laitteellesi myös jatkossa.

Huoltomme käyttämä tekniikka on ensiluokkaista. Laitteesi huolto tehdään aina laatustandardeja noudattaen.
Pienlaitehuoltomme sijaitsee toimipisteessämme Helsingissä.

Voit lähettää laitteesi suoraan meille osoitteeseen:
Unident Oy / Huolto
Niittylänpolku 16
00620 Helsinki

Liitä mukaan laitteesi vikatiedot ja lähettäjän yhteystiedot.

Pienlaitteesi kulkeutuu kätevästi huoltoomme huoltolähetystarralla!
Tilaa omasi sähköpostilla huolto@unident.fi

Liikkuva huoltopalvelu

Jotta työskentelysi ei häiriinny, vastaanotollasi tehtävät huollot ja korjaukset hoidamme sinulle parhaalla mahdollisella aikataululla. Liikkuvan huoltomme huoltohenkilöt vastaavat kaikkiin kysymyksiisi myös asioidessaan vastaanotollasi, aina niin halutessasi. Huollon asiakaspalvelu vastaa mielellään siitä, että laitteesi toimivat moitteettomasti, varmistaen vastanotollesi rauhallisen työskentely-ympäristön.

Huollon asiakaspalvelu
p. 020 1772 374, huolto@unident.fi

 

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.