Tietosuojakäytäntö

Suurin menestyksemme on se luottamus, jota nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat osoittavat meitä kohtaan. Tämä luottamus on toimintamme perusta. Luottamus rakentuu kunnioitukselle, tietoturvan kunnioittaminen mukaan lukien.

Ylläpidämme nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden yritys- ja henkilötietojen tietoturvaa käsittelemällä meille uskottuja tietoja huolellisesti ja vastuullisesti. Kaikissa yhteyksissä, joissa Unident tai joku Unidentin puolesta tallentaa tai käsittelee yritystietoja, henkilötietoja tai muita tärkeitä tietoja, ryhdytään kaikkiin kohtuullisiin ja sopiviin toimiin niiden suojaamiseksi asiaankuulumattomalta käytöltä, perusteettomalta pääsyltä, tahattomalta levitykseltä, virheellisiltä muutoksilta ja hävittämiseltä.

Lue lisää yritys- ja henkilötietojen käsittelystämme täältä.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.