Meidän vastuumme

Ajattelemme Unidentissä, että kaikkien, niin yritysten kuin kanssaihmistenkin vastuulla on tehdä voitavamme, jotta voimme parantaa olosuhteita. Haluamme tukemalla hyväntekeväisyyttä ja aatteellisia yhdistyksiä olla mukana edistämässä parempaa maailmaa, ja aloitamme sitä eniten tarvitsevien tukemisella.

Olemme ylpeitä Smile Friends

Tuemme mm. Operation Smile -hanketta, ja olemme useita vuosia olleet Smile Friends -ystäviä. Operation Smiles -hankkeen lääketieteelliset vapaaehtoiset käyttävät aikaansa, osaamistaan ja omistautumistaan tuhansien lasten elämän muuttamiseksi eri puolilla maailmaa. Visiona on, ettei yksikään lapsi maailmassa saa tulla torjutuksi tai pakotetuksi elämiseen piileskellen kasvojen hoidettavissa olevan epämuodostuman takia. Tämän vision jaamme myös Unidentissa.

opsmile_smilefriends

Me osallistumme hammashoitoalan yhdistykset

Unident AB haluaa hammasalan yhdistystoimintaan osallistumalla olla myönteinen voima koulutustapahtumissa, jotka ovat arvokkaita hammashoidon jatkuvan laatukehityksen kannalta. Koska alan yhdistykset ovat yleensä voittoa tavoittelemattomia, haluamme omalla osallistumisellamme myös tukea niitä upeita henkilöitä, jotka näitä yhdistyksiä vetävät.

Me tuemme urheilu- ja kulttuuriyhdistyksiä

Unident haluaa tukemalla urheilu- ja kulttuuriyhdistyksiä edistää lasten ja nuorten merkityksellistä vapaa-aikaa ja kehitystä. Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa positiivisesti nuorten normeihin, arvostuksiin ja hyvin tapoihin. Yhteistyömme tapahtuu lähinnä paikallisella osallistumisella, joka tukee paikallisyhteisön kehitystä.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.