Yli 6 miljoonaa hoitoa Invisalignilla

– hampaiden oikomisen läpinäkyvä vaihtoehto 18 vuoden kokemus, jonka aikana yli 80 000 hoidon tarjoajaa on hoitanut yli 6 miljoonaa potilasta menestyksellä.

Toive kauniimmista hampaista saa yhä useammat aikuiset hankkimaan oikomishoidon. Viime vuosina kiinnostus hampaiden oikomista kohtaan on kasvanut selvästi, ja oikomishoidon konsultaatioiden määrä aikuisten potilaiden parissa on viisinkertaistunut. Yksi syy voi olla uudet menetelmät, jotka tekevät hampaiden oikomisesta periaatteessa näkymätöntä. Invisalign on maailman käytetyin oikomisjärjestelmä – yli 6 miljoonaa potilasta hoidettu.

Kehitä klinikkaasi Invisalignilla
Invisalign Go antaa sinulle yleishammaslääkärinä mahdollisuuden hoitaa useampia potilaita. Align on läpinäkyvällä oikomisteknologiallaan luonut yksinkertaistetun menetelmän, jolla esteettisiä hoitotarpeita voidaan tunnistaa, suunnitella ja hoitaa. Mutta se on enemmän kuin vain yksinkertainen oikomistapa. Invisalign Go antaa potilaille mahdollisuuden itsevarmaan hymyyn – yhdessä kanssasi. Jotta voit tunnistaa Invisalign-hoitoon soveltuvat potilaat, lataat verkkoon intra- ja ekstraoraaliset kuvat – ja saat suosituksen.

Yksinkertaistettu työskentelytapa
Invisalign Go mahdollistaa yksinkertaistetun työtavan, jossa sinua opastetaan esteettisten hoitotarpeiden tunnistuksen, suunnittelun ja hoidon läpi.

Lue lisää Invisalignista

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.