Yhä useammat aikuiset valitsevat oikomishoidon

Toive kauniimmista hampaista saa yhä useammat aikuiset hankkimaan oikomishoidon.

Tukholman läänin Folktandvårdenin klinikan johtajan mukaan viime vuosina kiinnostus hampaiden oikomishoitoihin on kasvanut selvästi, ja oikomishoidon konsultaatioiden määrä aikuisten potilaiden parissa on viisinkertaistunut. 
Yksi syy voi olla uudet menetelmät, jotka tekevät hampaiden oikomisesta periaatteessa näkymätöntä.

– Enää ei tarvita oikomisrautoja niin kuin ennen, vaan uudet vaihtoehdot ovat paljon esteettisempiä, sanoo Eva Ljungberg, joka johtaa Stockholm Tandreglering -klinikkaa.

Myös SACD, jonka jäsenenä on n. 300 hammaslääkäriä ja hammasteknikkoa, on huomannut "aimo lisäyksen" viime vuosina.

– Asiakkaat haluavat suoremmat ja kauniimmat hampaat, sanoo puheenjohtaja Ann André-Bergmann.

Lähde: Svd.se

-------

Invisalign on maailman käytetyin oikomisjärjestelmä – nyt yli 6 miljoonaa hoidettua potilasta.

Kun Align suurimpana yrityksenä maailmassa kehitti läpinäkyvän oikomiskalvon, hampaiden oikominen muuttui radikaalisti.

Jokainen toiminto on suunniteltu antamaan potilaalle ansaittu hymy. Kalvot ovat käytännöllisesti katsoen näkymättömät, eikä kukaan huomaa niitä. Ne on myös yksilöllisesti sovitettu potilaan hampaisiin ja tarjoavat optimaalista mukavuutta ja istuvuutta. Siksi miljoonat ihmiset ovat valinneet elämänsä muuttamisen irrotettavilla ja lähes näkymättömillä oikomiskiskoilla.

Katso Invisalign-sertifiointikurssien ajankohtaiset päivämäärät täältä >

 

 

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.