Tervetuloa uuteen unident.fi-sivustoon!

Lanseeraamme aivan uuden sivuston, joka antaa sinulle mukautetun kokemuksen käyttöympäristöstäsi (tietokone, tabletti tai matkapuhelin) riippumatta. Pohjoismaiden kolmanneksi suurimpana hammashoidon tukkukauppiaana Unidentin sivuston on sisällettävä koko tarjonta, ja täältä löydät kaikki edustamamme liiketoiminta-alueet.

Sivumme on nyt mukautuva, mikä tarkoittaa, että saat käyttöoikeuden samoihin tietoihin ympäristöstä riippumatta, mutta hieman eri tavalla, koska näyttö ja näppäimistö ovat erilaiset. Haluamme tarjota sinulle uuden tekniikan lisäksi käyttäjäystävällisen, helposti navigoitavan ja kiinnostavan kokemuksen uudella sivustolla. Toivomme, että tuotteemme ja ratkaisumme sekä kurssimme ja tapahtumamme inspiroivat sinua löytämään tien eteenpäin. Uuden unident.fi-sivuston lanseerauksen yhteydessä päivitämme myös graafista ilmettämme modernilla, yksinkertaisella ja helppolukuisella fontilla, uudella kuvatyylillä, uudistetulla väriasteikolla jne., mikä näkyy jatkossa myös markkinointimateriaalissamme.

Olemme tyytyväisiä – ja toivomme, että sinäkin pidät näkemästäsi! Vastaanotamme mielellämme palautetta sivustosta tai muusta...

Jätä mielipiteesi yhteyslomakkeellamme tässä

 

 

Unident Suomi

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.