Hyvät asiakkaat!

Joulukorttien ja joululahjojen lähettämisen sijaan lahjoitamme tänäkin vuonna rahasumman Operation Smile ja Hammaslääkärit ilman rajoja -ystäväjärjestöillemme.

Ajattelemme Unidentissä, että kaikkien, niin yritysten kuin kanssaihmistenkin vastuulla on tehdä voitavamme, jotta voimme parantaa olosuhteita. Haluamme tukemalla hyväntekeväisyyttä ja aatteellisia yhdistyksiä olla mukana edistämässä parempaa maailmaa, ja aloitamme sitä eniten tarvitsevien tukemisella.

Joulukorttien ja joululahjojen lähettämisen sijaan lahjoitamme tänäkin vuonna rahasumman Operation Smile ja Hammaslääkärit ilman rajoja -ystäväjärjestöillemme. Operation Smilen terveydenhoitoalan vapaaehtoiset lahjoittavat aikaa, taitoa ja sitoutumista muuttaakseen tuhansien lasten elämän ympäri maailmaa. Heidän visionsa on, ettei yhtään maailman lasta tulisi hyväksikäyttää tai pakottaa elämään piilossa kasvojen epämuodostuman vuoksi. Me Unidentissa tuemme myös tätä visiota.

Tuemme myös yhteistyöhanketta, jossa rakennetaan hammaslääkäriasema Keniaan. Tämä on yhteistyö Hammaslääkärit ilman rajoja (TLUG) -järjestön, Zelmerlöw & Björkman -säätiön (ZBF) ja TePen kanssa, jotka yhdessä investoivat suun terveyden parantamiseen Keniassa. Rakentamalla Kenswed Dental Clinic -hammashoitolan Nairobin ulkopuolelle he haluavat luoda mahdollisuuksia tarjota koulutusta ja pitkäaikaista ennaltaehkäisevää työtä, mutta myös tarvittavaa hammashoitoa.

Hyvää joulua ja onnellista

uutta vuotta kaikille!

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Lue lisää Unidentin yhteiskuntavastuusta >

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.