Unident panostaa tulevaisuuteen

unident_marcus_nordwall

Unident, jonka perustivat hammaslääkärin pojat Marcus ja Christian Nordvall, on 25 vuodessa kasvanut Pohjoismaiden kolmanneksi suurimmaksi hammashoidon tukkukauppiaaksi. Yritys, jolla nyt on lähes 160 työntekijää ja konttoreita Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, laajenee lisää.

TEXT: Unident

Unidentin tavoite parantaa hammashoitoa on vuodesta 1992 toteutunut muun muassa röntgenin digitalisoitumisen ja puudutuksen kautta. Myös säteilyannokset ovat pienentyneet, kaikki ympäristölle vaaralliset kehitysnesteet ovat kadonneet ja sekä hoidon antajat että potilaat ovat saaneet paremman paikallisanestesian. Digitaalisessa röntgenissä yritys on yhteistyössä useiden suurempien hoitoalan toimijoiden kanssa kehittänyt markkinoiden johtavan kuvankäsittelyohjelmiston. Yritys, joka on myös johtava implantti- ja leukakirurgiassa, on parantanut potilaiden mahdollisuutta saada implantti luun uudelleenrakennuksen kautta ja siten antanut useammille potilaille mahdollisuuden puremiseen –- mistä seuraa lisävoittoja yhteiskunnan yleisten säästöjen ja potilasmukavuuden muodossa. Yritys johtaa tänään hammastekniikan ja hampaiden oikomisen digitalisointia.

Haluamme tulla vieläkin paremmiksi.

Kasvu tapahtuu enemmistöomistajan, pääomasijoitusyhtiö Tritonin, osaamisen ja pääoman mukaan tulon kautta.
”Jonkin aikaa tuntui vähän oudolta myydä osake-enemmistö yrityksestä, jota minä ja veljeni rakensimme 25 vuotta, mutta toisaalta tämä ei muuta päivittäistoimintaa. Saamme hallitukseen uusia henkilöitä ja tietenkin mukaan tulee henkilöitä, jotka voivat tehdä päätöksiä ohitseni, mutta meillä on aina ollut hallitus, jolle olemme perustelleet päätökset. Pysyn yhä toimitusjohtajana ja veljeni Christian jatkaa tehtävässään Västeråsissa tapahtuvan hammasteknisen tuotantomme vastaavana. Johtoryhmä on myös saanut mahdollisuuden tulla mukaan pienempinä osaomistajina ja pysyy myös yhtiössä, joten suurta eroa entiseen ei tule”, sanoo Marcus Nordwall, toinen perustajista, osaomistaja ja edelleen konsernin emoyrityksen Unident AB:n toimitusjohtaja.

”Triton yhdistää tahdon ja taloudellisen kyvyn tukea Unidentin lisäkasvua käyttäen tähän vahvaa hoitoteollisuuden osaamistaan ja vankkaa kokemustaan olemassa olevien yritysten kehittämisestä ja kasvattamisesta”, jatkaa Marcus.

Mitä se tarkoittaa Unidentin asiakkaille?

"Visiomme on myös jatkossa olla hammashoitoklinikoiden ykkösvalinta kaikissa Pohjoismaissa, kun ne etsivät luotettavaa kumppania toimintansa kehittämiseen hammashoitotuotteiden toimitusten, laitteistojen ja näihin liittyvien palvelujen kautta", päättää Marcus Nordwall.

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.