Unident ostaa Suomalaisen 3Dentin hammaslaboratorion

Lehdistötiedote 2020-11

Unident on Pohjoismaiden markkinajohtaja innovatiisten digitaalisten hammashoitoratkaisujen sektorilla. Se on myös johtava pohjoismainen hammashoidon palveluyritys, jolla on täysi tuotevalikoima hammashoidon tarvikkeista, laitteista, protetiikasta ja digitaalisista hammashoidon palveluista.

Unidentin Suomi perustettiin vuonna 2018, ja sen orgaaninen kasvu on ollut erittäin voimakasta. Vuonna 2019 Unident osti Dental Systemsin vahvistamaan tarjontaansa suomalaisille asiakkaille. 3Dent yrityskauppa laajentaa Unidentin kattavaa tarjontaa johtavan digitaalisen hammaslaboratorion palvelun kautta.

Kuten Unident Suomi, on 3Dent vahva kasvuyritys. Kotimaisten digitaalisten laboratorioratkaisujen tarjoajana on se muutamassa vuodessa kasvanut johtavaksi digitaalisen protetiikan edelläkävijäksi. Yritys tunnetaan Suomessa korkeasta laadustaan ja asiakaslähtöisestä palvelusta, sekä kattavasta digitaalisen protetiikan tarjonnasta. 

” Tämä on strategisesti tärkeä yritysosto, joka vahvistaa edelleen asemaamme digitaalisen hammashoidon edelläkävijänä ja luo monipuoliset kasvun edellytykset. 3Dent on hyvin johdettu yritys, joka täydentää digitaalisen hammashoidon valikoimaa ja vahvistaa Unidentin kattavaa tarjontaa. Yrityskauppa tuo entistä suuremman potentiaalin toimia tienraivaajana mahdollistaen nykyaikaisen digitaalisen hammashoidon kaikille.

- Juha Korhonen, toimitusjohtaja Unident Finland

"Olemme erittäin innoissamme yhdistäessämme voimamme Unidentin kanssa. Osallistuminen johtaviin pohjoismaisiin hammashoitopalveluihin tarjoaa erinomaisen alustan tarjota asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia palveluja ja edistää kasvua. Olen myös varma, että synergiamme on hedelmällistä, koska jaamme saman vision hammashoidon digitaalisesta tulevaisuudesta.

- Oliver Männik, 3Dentin perustajajäsen

Molemmat osapuolet ovat suostuneet olemaan luovuttamatta mitään tietoja kaupan ehdoista.

LISÄTIETOJA YHTEYSTIEDOT:

Juha Korhonen, toimitusjohtaja Unident Finland, +358 45 183 8322

 

TIETOJA UNIDENT:
Unident on kehittänyt ammattimaista hammashoitoa innovatiivisilla ratkaisuilla vuodesta 1992 lähtien. Se on johtava pohjoismainen hammashoidon jälleenmyyjä, joka tarjoaa kaikkea, mitä hammasklinikka tarvitsee ja haluaa hammashoitotarvikkeiden, laitteiden, kalusteiden sekä niihin liittyvän palvelun ja tuen muodossa. Unidentillä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, ja sen pääkonttori sijaitsee Falkenbergissä, Ruotsissa. Yrityksellä on noin 200 työntekijää ja liikevaihto noin. 500 M kr.

www.unident.fi

TIETOJA 3DENT:
3Dentin perustivat hammasteknikot Jyri Helisten ja Oliver Männik vuonna 2016. Männik jatkaa 3Dentin toimitusjohtajana ja antaa edelleen panoksensa uusien ratkaisujen kehittäjänä digitaalisessa työnkulussa. 3Dent tarjoaa jo laajan valikoiman laadukkaita digitaalisesti suunniteltua ja valmistettua protetiikkaa. Laadun hallitsemiseksi 3Dentillä on useita hammasalan CNC-jyrsinkoneita ja 3D-tulostimia, jotka pitävät tuotannon talossa mahdollisimman paljon ja varmistavat jatkuvan palvelun. 3Dent-digiaboratorio sijaitsee Helsingissä ja työllistää tällä hetkellä 8 hammasalan ammattilaista.

www.3dent.fi

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.