Yli 100 intraoraalista skanneria on matkalla Folktandvården-klinikoille!

3shape trios

Useat julkiset Folktandvården-hammashoitoklinikat Ruotsissa ottavat harppauksen tulevaisuuteen, kun perinteinen jäljennös korvataan digitaalisella tekniikalla mm. Västerbottenissa, Västernorrlandissa, Hallandissa, Skoonessa, Itä-Götanmaalla ja Tukholmassa – ja ylpeänä voimme todeta, että nämä kaikki valitsivat Unidentin yhteistyökumppaniksi ja intraoraalistan skannereittensa toimittajaksi. Lisäksi toimitamme, asennamme, koulutamme ja tuemme digitaalista jäljennöksen valmistamista jatkuvasti yksityisklinikoilla eri puolilla Ruotsia.

TEXT: Unident AB

Julkisten Folktandvården-hammashoitoklinikoiden yhteiset kriteerit ovat olleet hinta, laatu ja – ehkä tärkeimpänä – hyvä koulutus ja osaava tuki, jotta tuotetta päästään käyttämään nopeasti ja helposti. Tähän kaikkeen keskitymme mekin asiakkaittemme suhteen. Olemme nyt Unidentissä digitalisoineet hammashoitoa yli 20 vuotta ja vuosien aikana rakentaneet hoito-organisaation, joka pystyy toimituksiin kaikkien haluttujen kriteerien mukaan.

– Digitaalinen jäljennös valmistuu nopeammin, se on tarkempi ja se on ennen kaikkea mukavuuskysymys asiakkaalle.Hammaslääkäri Sandra Hagenborg, intraoraalisen skannauksen käyttöönottovastaava, Folktandvården Stockholm.


Folktandvården Stockholm on siirtyessään digitaalisiin ja kestäviin menetelmiin ja työtapoihin valinnut klinikoilleen digitaalisen skannauksen. Perinteisen hammasmuotin valmistuksen korvaava digitaalinen tekniikka on nopeaa, sujuvaa ja tarkkaa. Jo yli 1 500 pohjoismaista hammashoidon klinikkaa käyttää digitaalista skannausta, mikä osoittaa, että tekniikka on käyttövalmista ja että FTV Stockholmin hankinta on oikea-aikainen. Potilaan suussa jähmettyvän sotkuisen jäljennösmassan sijaan jäljennös luodaan nyt intraoraalisella skannauksella, mikä tekee työstä tehokkaampaa ja mukavampaa sekä potilaille että hammashoitohenkilöstölle. 

Skannaus tuottaa purennasta digitaalisen 3D-kuvan tietokoneen näytölle, minkä ansiosta potilas voi hammaslääkärin kanssa helposti nähdä, millainen tuloksesta tulee, ja saa mahdollisuuden valita hampaiden värin, muodon ja sijainnin aivan uudella tavalla perinteisiin menetelmiin verrattuna. Lisäksi uusi tekniikka vähentää ilmastovaikutusta, sillä jäljennösvalosten kuljetus laboratorioon vältetään. Sen sijaan jäljennösvalokset lähetetään digitaalisena 3D-tiedostona tietokoneelta. 
– Tämä tarkoittaa, että kuljetuksemme vähenevät suuresti, mikä on tärkeää kestävyysnäkökulmasta, korostaa Sandra Hagenborg.

Uusi tekniikka otetaan käyttöön yli 80:ssä Tukholman läänin hammasklinikassa lähivuosina.


Lue Folktandvården Stockholmin lehdistötiedote MyNewsDeskistä napsauta tätä (ruotsi) >

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.