Hyvät asiakkaat!

Olemme kaikki mukana tilanteessa, jollaista emme ole koskaan kokeneet. Koronaviruksen seuraukset ovat valtavia - ihmisille, yhteiskunnallisille toiminnoillemme ja yrityksillemme. Tilanne on myös suuri haaste kaikille hammashoidon toimijoille: potilaille, vastaanotoille, vähittäismyyjille, logistiikkayrityksille ja valmistajille. Me Unidentissa teemme kaikkemme työskennelläksemme teidän asiakkaiden ja toimittajiemme kanssa tällä vaikealla hetkellä ja kehittääksemme edelleen hyvää hammashoitoa. Pahoittelemme mahdollisia haittoja ja toivomme ymmärrystä tässä vallitsevassa tilanteessa.

TEXT: Unident

Nykyisessä tilanteessa haluamme ilmoittaa, että:

Toimitukset voivat kestää pidempään

  • Tiettyjen tuotteiden kysyntä kasvaa tilapäisesti, mikä voi johtaa pidentyneisiin toimitusaikoihin. Tämä koskee erityisesti käsineitä, desinfiointia ja suun suojaamista.
  • Koemme tällä hetkellä vaihtelevia toimitusviiveitä useilla tuotealueilla.

Tilanne muuttuu jatkuvasti ja yritämme antaa mahdollisimman hyvää tietoa tilanteesta.

Hieman pidempi vastausaika
Työskentelemme tällä hetkellä toimistoissa vuoroissa. Tämä voi tarkoittaa, että joudut odottamaan hieman kauemmin saadaksesi vastauksen sähköpostitse tai puhelimitse - mutta olemme paikalla ja autamme sinua tarvittaessa asiassasi.

Ota yhteyttä puhelimitse, p. 040 775 2665

Sähköpostitse: info@unident.fi

Verkkoseminaarit ja verkkokoulutus
Varotoimenpiteenä kaikkia tärkeimpiä lähitulevaisuudeksi suunniteltuja asiakastapahtumia ja kursseja on lykätty. Olemme sen sijaan keränneet yhdessä toimittajiemme kanssa mahdollisuuksia etäopetukseen. Katso kurssisivumme, joissa on esimerkiksi useita ilmaisia ​​webinaareja.

Lue lisää >  Kursseja ja tapahtumia

Teette kaikki fantastista työtä vastaanotoilla, me Unidentissa kiitämme luottamuksestanne tässä haastavassa tilanteessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä paikalliseen edustajaasi tai asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita.

Pidetään huolta itsestämme - ja toisistamme!

Ystävällisin terveisin

robert_dackeskog_signatur

Robert Dackeskog
Toimitusjohtaja, Unident Group

Jaa:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.