Tule meille töihin

Unident on vuodesta 1992 alkaen kehittänyt hammashoitoa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa luun regeneroinnin, digitaalisen röntgenin, hampaiden valkaisun ja tietokoneohjatun puudutuksen arvoa lisäävillä ratkaisuilla sekä nyt viimeksi näkymättömällä hampaiden oikomismenetelmällä ja digitaalisella jäljennöksellä. Näillä kaikilla alueilla olemme markkinajohtaja. Kun olet käynyt hammaslääkärissä, olet mitä todennäköisimmin ollut tekemisissä joidenkin myymiemme tuotteiden kanssa – sillä olemme jo useita vuosia tarjonneet tuotevalikoiman, joka kattaa kaiken hammashoitoklinikan tarvitseman.

Unidentin liikevaihto on nyt 570 miljoonaa kruunua, ja sillä on n. 200 työntekijää. Unidentin pääkonttori on Skrean kauniilla rannalla Falkenbergissä, ja sillä on konttorit myös Tukholmassa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.