Tule meille töihin

Unident on vuodesta 1992 alkaen kehittänyt hammashoitoa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa luun regeneroinnin, digitaalisen röntgenin, hampaiden valkaisun ja tietokoneohjatun puudutuksen arvoa lisäävillä ratkaisuilla sekä nyt viimeksi näkymättömällä hampaiden oikomismenetelmällä ja digitaalisella jäljennöksellä. Näillä kaikilla alueilla olemme markkinajohtaja. Kun olet käynyt hammaslääkärissä, olet mitä todennäköisimmin ollut tekemisissä joidenkin myymiemme tuotteiden kanssa – sillä olemme jo useita vuosia tarjonneet tuotevalikoiman, joka kattaa kaiken hammashoitoklinikan tarvitseman.

Unidentin liikevaihto on nyt 570 miljoonaa kruunua, ja sillä on n. 200 työntekijää. Unidentin pääkonttori on Skrean kauniilla rannalla Falkenbergissä, ja sillä on konttorit myös Tukholmassa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Haluatko mielenkiintoisen työn dynaamisessa ympäristössä vahvasti kasvavassa yrityksessä?

Huoltoteknikko

Tehtävänäsi on toimittamiemme hammashoidon laitteistojen huolto- ja korjaustyöt sekä niiden käyttöönotto. Vastaat myös huoltokäyntien yhteydessä tapahtuvasta varaosamyynnistä.
Odotamme osaamista sähkötekniikan, elektroniikan tai laiteasennuskokemusta mekaniikan alueelta. Toimi edellyttää kykyä itsenäiseen työhön, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Huoltotyöt tehdään pääosin asiakkaidemme vastaanotoilla, joten työhön sisältyy matkustamista viikoittain Suomessa, sekä koulutusten osalta ajoittain ulkomailla mm. päämiestemme koulutuksissa. Konttorimme sijaitsee Helsingin Metsälässä ja asuinpaikkasi tulisi olla pk-seudulla. Eduksi katsomme englannin kielitaidon.

Arvostamme aitoa halua oppia uutta, sekä työtä pelkäämätöntä ”can do ” -asennetta. Työ sopii myös vastavalmistuneille, sillä autamme työssä oppimiseen. Tarjoamme käyttöösi täyden autoedun nykyaikaisine työkaluineen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tule kanssamme rakentamaan asiakaslähtöisestä huoltotiimistämme Suomen parasta huoltopalvelua.

Lisätietoja antavat huoltopäällikkö Juuso Berg p. 040 7429 895 ja toimitusjohtaja Juha Korhonen, p. 045 183 8322. Hakemukset sähköpostitse juuso.berg@dentalsystems.fi palkkatoivomuksineen 30.6.2020 mennessä.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Etsimme

Myyvää tuotepäällikköä

Hammashoidon kone- ja kalustemyyntiin

Etsimme uutta kehityshenkistä tuotepäällikköä osaksi suun terveydenhoidon monialayritystä. Tuotepäällikkönä tulet vastaamaan Dental Systemsin ja Unidentin nimetystä tuotealueesta ja siihen liittyvistä projekteista. Pääset toteuttamaan uutta ja vaikuttamaan merkittävästi hammashoidon koneiden ja kalusteiden myyntiin, sekä pääset seuraamaan digitaalisen hammashoidon kehittämistä eturivistä.

Roolisi meillä
Tuotepäällikön tärkeimmät tehtävät liittyvät tuotehallintaan sekä asiakas- ja päämiesyhteistyöhön. Ydintehtäviäsi on varmistaa hammashoidon kalusteiden myyntivalmiudet, toimia asiakasmyynnissä ja viedä yhdessä projektit valmiiksi. Asiakkainasi ovat yksityiset ja julkiset hammashoitoasemat ja ketjut. Esiinnyt asiakaskohtaamisissa esimerkiksi demojen esitystilaisuuksissa, jossa toimit meidän tuotteidemme asiantuntijana yhdessä myyntiorganisaation kanssa.

Kehität myös yhdessä Ruotsissa sijaitsevan emoyrityksemme Unident Ab:n kanssa tuotevalikoimaamme myynnillisyyden näkökulmasta Suomessa ja olet mukana myyntityössä. Olet tärkeä linkki asiakkaan ja tuoteratkaisujen välissä. Ymmärrät monipuolisesti niin asiakkaiden tarpeita kuin meidän palveluidemme tarjoamia mahdollisuuksia. Tukenasi on kokenut osaava myyntitiimi ja tuotevalikoima tunnettuja brändejä, kuten Finndent, 3Shape, Cefla, NSK. Työpaikkasi on Helsingissä.

Menestymisen avaimet
Tehtävään valittavan henkilön ihannetausta sisältää näyttöä myynnin, sekä hammashoidon kone- ja kalusteratkaisujen menestyksellisestä hoidosta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Lisäksi etuna on, jos hakijalla on alalta kokemusta päämiesyhteistyöstä ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan sujuvaa esiintymistaitoa ja aitoa halua auttaa asiakasta ja toimia uusien ratkaisujen sanansaattajana. Toimit vakuuttavasti ja asiantuntevasti vuorovaikutustilanteissa sekä viihdyt asiakastyössä. Eduksi katsotaan myös mahdollinen työkokemus tai osaaminen tuotteistuksesta ja tuotevalikoiman hallinnasta, mutta se ei ole välttämätöntä - tämän pääset oppimaan meilläkin!

Meillä saat
ympärillesi asiantuntevan ja kannustavan tiimin. Merkityksellisen työn hammashoidon digitalisoinnin ja uusien tuotteiden myynnissä. Mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja edetä urallasi. Hyvät työsuhde-edut, täyden autoedun ja mukavan kansainvälisen yrityskulttuurin.

Innostuitko? Niin mekin!

Toivomme tehtävän täyttämistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuussa. Lähetä hakudokumenttisi ja palkkatoiveesi sähköpostitse myyntipäällikkö Heikki Nick, heikki.nick@unident.fi, p. 040 138 1394 tai toimitusjohtaja Juha Korhonen, juha.korhonen@unident.fi, p. 045 183 8322 mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan mahdollisesti etäyhteyksien kautta ja ne voidaan aloittaa jo hakuaikana. Tehtävä saatetaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Olethan siis nopea!

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.