Tietoja Unidentista

Hammaslääkärin pojat Marcus ja Christian Nordvall perustivat Unidentin vuonna 1992. Unidentilla on konttorit Tukholmassa, Norjan Hortenissa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä, ja sen pääkonttori on Falkenbergissä Ruotsissa. Konserni työllistää tällä hetkellä 200 henkilöä. Työskentelemme jatkuvasti löytääksemme uusia ja kiinnostavia hammashoidon tuotteita. Teemme yhteistyötä useiden maailman johtavien hammashoidon laitteiden ja materiaalien toimittajien kanssa ja lanseeraamme vuosittain joukon kiinnostavia uutuuksia pohjoismaisille hammashoitomarkkinoille. Tuemme myös laitteistossa ja klinikan varustamisessa. Autamme sinua kaikessa klinikan rakentamisesta tarvittavan varustuksen toimittamiseen ja asentamiseen. Annamme huoltoa ja tukea, jolloin sinä klinikasta vastaavana voit tuntea olosi turvalliseksi.

Digitaalisesta röntgenistä digitaaliseen jäljennökseen

Digitaalisesta röntgenistä digitaaliseen jäljennökseen – hammashoidon digitalisoimisesta on tullut tunnusmerkkimme!
Unident lanseerasi hammashoidon digitaalisen röntgenin jo 90-luvulla Ruotsissa. Nyt 7 500 hoitohuonetta asennettuna ja kunnossapidettynä (muun muassa 11:lle Ruotsin maakuntahallinnolle), olemme hammashoitoalalla yritys, jolla on pisin kokemus digitaalisesta röntgenistä, ja jaamme kokemuksesta opittua tietoa mielellämme.

Koko ajan laaja ja ajankohtainen tuotetarjonta

Kaikki tarvitsemasi hammashoidon tarvikkeet ovat myynnissä verkkokaupassamme 24 tuntia vuorokauden ympäri. Löydät myös ajankohtaisia tietoja tuotteista. Jos vielä kaipaat jotain, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa parhaan kykynsä mukaan.

Meiltä löydät kaikki suosikkitoimittajasi

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.