Palautustiedot

Teemme aina parhaamme, että asiakkaamme olisivat tyytyväisiä toimituksiimme. Jos haluat kuitenkin jostain syystä palauttaa tuotteen, täytä alla oleva palautuslomake ja liitä se tuotteen mukaan.

Palautus- ja vaihto-oikeus koskee normaalisti varastotoimitettuja, ehjässä pakkauksessa olevia tuotteita 10 päivän ajan laskutuspäivämäärästä laskettuna. Rahtikuluja ei hyvitetä. Jotta kenkien ja vaatteiden palautus hyväksytään, niiden on oltava käyttämättömiä, ja ne on palautettava alkuperäisessä pussissa/laatikossa. Palautusoikeus ei koske erikoisvalmistettuja, brodeerattuja ja/tai painettuja vaatteita.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä omalla kustannuksella (kengät ja vaatteet kuitenkin vapaalla palautusoikeudella, pyydä Unidentilta rahtilipuke) yrityspaketilla osoitteeseen:

Unident AB
Västerhavsvägen 2
311 42 Falkenberg

Merkitse lähetykseen "Palautus". Muista merkitä lähettäjä. Liitä mukaan laskukopio sekä alla oleva palautuslomake täytettynä.


Takuu ja reklamointi

Ota välittömästi yhteys Unidentiin kaikissa takuu- tai reklamaatioasioissa selvitystä varten. Kunkin tuotteen takuuehdot käyvät ilmi kyseistä tuotetta koskevasta erityisestä takuusta. Tarkista aina kaikki toimitukset, kun vastaanotat ne. Katso lisätietoja reklamaation käsittelystä Yleisistä sopimusehdoistamme.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.