06 helmikuuta 2020 JYVÄSKYLÄ

BREAKFAST EVENT

Hyvää Huomenta ja Tervetuloa Unident aamiaiselle

Tule Hotelli Versoon kuuntelemaan ja keskustelemaan kalvo-oikomisesta ja digitaalisesta jäljentämisestä.

Olemme kattaneet aamiaisen sinua varten, ole hyvä ja istu pöytään. Tule kuuntelemaan digitaalisen jäljentämisen-  ja maailman suosituimman Invisalign kalvo-oikomisen mahdollisuuksista vastaanotollasi. Voit kokeilla ja tutustua uusimpaan iTERO skanneriin, sekä kuulet mitä on IGO kalvo-oikominen.   

Digitaalinen jäljentäminen parantaa vastaantoton potilastyytyväisyyttä, kustannustehokkuutta ja antaa uusia mahdollisuuksia kliinikoille esim. 100% potilaista valitsee digitaalisen jäljentämisen analogisen sijaan. Esittelyssä iTERO intraoraali skanneri.

Invisalign GO
Invisalign Go on erityisesti yleishammaslääkäreille kehitetty läpinäkyvä oikomislaite, joka mahdollistaa esteettisen hampaiden oikomishoidon. Invisalign ja iGO hoitodoilla on tehty jo yli 7 miljoonaa hymyilevää ja onnellista potilasta. Invisalignin ja Invisalign Go:n valmistaja, Align Tech, on läpinäkyvällä oikomishoitoteknologiallaan luonut yksinkertaistetun menetelmän, jolla esteettisiä hoitotarpeita voidaan tunnistaa, suunnitella ja hoitaa. Mutta se on enemmän kuin vain yksinkertainen oikomistapa. Invisalign Go antaa potilaille mahdollisuuden itsevarmaan hymyyn – yhdessä kanssasi.

Ravintola Verso Urban Hotel to 6.2.2020 – ilmoittaudu heti: jarmo.niiranen@unident.fi tai 040 8699 332. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lämpimästi tervetuloa,

Jarmo Niiranen

Aluepäällikkö

Date:

Torstai  6. Helmikuu 2020

Place:

Verso, Urban Hotel,
Kauppakatu 35,
40100  JYVÄSKYLÄ

Time:

Klo 07.30 – 9.00

Targetgroup:

Digitaalisesta jäljentämisestä ja kalvo-oikomisesta kiinnostuneet kliinikot

Hinta:

ilmainen, sisältää aamiaisen ja luennon

Maximum:

Paikkoja rajoitetusti – max. 15 hlöä.

Paikanpäällä ovat:

Unident Oulun: aluepäällikkö Jarmo Niiranen, puhelin: 0408699332

Karta:

Hyvää Huomenta ja Tervetuloa Unident aamiaiselle

Jaa:

Lisää tapahtumia:

Katso kaikki tapahtumat
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.