Kursseja ja tapahtumia

Tarjoamme Unidentissä koko ajan kursseja, jatkokoulutusta ja käyttäjätapaamisia, jotta saatte hammashoitolaitteistonne optimaaliseen käyttöön. Tapaamisia järjestetään lähellä ja kaukana, ja koulutustilaisuuden vetäjinä ovat aina oman alansa asiantuntijat. Saat näin myös tilaisuuden tavata kollegoja ja vaihtaa kokemuksia. Voimme mukauttaa toivottuja kursseja juuri teidän klinikallenne. Kertokaa toiveenne, niin laadimme ratkaisun yhdessä kanssanne. Jokainen päättää itse, miten hyväksi tulla. Meille tässä ei ole rajoja.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Käytät vanhaa Internet Explorer -versiota. Selaimesi on päivitettävä, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme toimintoja. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitä selaimesi! 
Selaimesi on liian vanha eikä sitä enää tueta. Päivitä selaimesi, jotta voit käyttää kaikkia sivustomme ominaisuuksia. Saat ohjeet selaimen päivittämiseen napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/fi-fi/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Onko käyttöjärjestelmäsi Windows XP?
Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän kaiken tuen, eikä sille enää julkaista turvallisuuspäivityksiä. Jos käytät vielä Windows XP:tä, suosittelemme sen päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään, sillä Windows XP ei tue nykyistä tekniikkaa

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.